Ea este cea mai sexy bunicuţă din lume


    Gina Stewart este supranumită "cea mai sexy bunicuţă din lume"foto: Instagram
Gina Stewart este supranumită "cea mai sexy bunicuţă din lume"foto: Instagram

Gina Stewart are 48 de ani şi este supranumită “cea mai sexy bunicuţă din lume”. Blonda cu forme apetisante are patru copii, dintre care cel mai mare are 27 de ani, şi o nepoţică în vârstă de un anişor.

Australianca a devenit cunoscută după ce a câştigat Miss Maxim Australia, concurs în care s-a “duelat” şi cu tinere de 18 ani. Gina arată senzaţional, iar atunci când îşi spune vârsta, oamenii rămân mască. Blonda este supranumită “cea mai sexy bunicuţă din lume”.

Gina Stewart are peste 100.000 de urmăritori pe contul de Instagram, pe care îi răsfaţă zilnic cu poze sexy. Mulţi o compară cu Pamela Anderson, datorită podoabei capilare şi a sânilor uriaşi. De curând, Gina a fost inclusă în “Top 100 cele mai sexy femei”, scrie Daily Mail.

Blonda arată senzaţional la 48 de ani
Blonda arată senzaţional la 48 de ani

Bunicuţa spune că este onorată să se afle în topul celor mai sexy femei din lume.  Gina nu are operaţii estetice, cu excepţia intervenţiei de la sâni, şi a declarat în repetate rânduri că felul în care arată este datorat stilul său de viaţă sănătos şi fără vicii.

Gina a fost inclusă în “Hot 100 Maxim” pe locul 90. “Nu pot să cred că sunt pe o listă cu atâtea persoane faimoase. Sunt onorată şi totodată uimită”, a declarat blonda, potrivit Daily Mail.

Gina Stewart vrea să-i ajute pe copiii bolnavi

“Voi continua să împrăştii energie şi mesaje pozitive şi să fiu eu însămi”. În urmă cu ceva timp, Gina s-a înscris la o compeţie online găzduită tot de Maxim pentru a câştiga bani pentru un prieten apropiat, care suferise un accident vascular cerebral.

Gina Stewart adoră să pozeze sexy
Gina Stewart adoră să pozeze sexy

Chiar dacă nu a câştigat, Gina a reuşit să strângă 4,700 de dolari pentru prietenul său prin site-ul de donaţii “Go fund me”. Acum, Gina a intrat în competiţie pentru Maxim Cover Girl. Dacă va câştiga, Gina va deveni cel mai în vârstă model care a pozat vreodată pe coperta publicaţiei. Totodată va încasa şi 25.000 de dolari. Gina spune că va dona o parte din bani unei fundaţii pentru ajutorarea copiilor bolnavi.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg