China ia în considerare să combine vaccinurile contra Covid-19

Ultima actualizare:

    Foto Unsplash.com
Foto Unsplash.com

China ia în considerare combinarea diferitelor vaccinuri contra Covid-19 pentru a îmbunătăţi eficienţa relativ scăzută a opţiunilor sale deja existente, a declarat un oficial din sănătate de rang înalt la o conferinţă.

Autorităţile trebuie să "ia în considerare modalităţi de a rezolva problemele privind rata de eficienţă a vaccinurilor deja existente care nu este mare", a scris The Paper care îl citează pe Gao Fu, directorul Centrului pentru controlul şi prevenţia bolilor. 

Este prima dată când un expert chinez de rang înalt vorbeşte public despre eficienţa scăzută a vaccinurilor din ţară, pe măsură ce China avansează în campania sa de vaccinare în masă şi îşi exportă serurile în întreaga lume. 

China a administrat în jur de 161 de milioane de doze de când a început vaccinarea anul trecut şi îşi propune să imunizeze 40% din cei 1,4 miliarde de locuitori până în iunie, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net