Cine ar putea fi nașii celui de-al treilea copil al lui Kate Middleton

Ultima actualizare:

    Pe cine vor alege William și Kate ca nași de botez pentru cel de-al treilea copil al lorFoto: Getty
Pe cine vor alege William și Kate ca nași de botez pentru cel de-al treilea copil al lorFoto: Getty

Vestea că Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil a venit chiar cu o zi înainte ca Prințul George să își înceapă prima zi de școală. De atunci, prin presa tabloidă britanică circulă o serie de întrebări fără răspuns cu privire la noul membru al familiei regale.

Printre curiozitățile englezilor se numără nașii de botez al copilului care se va naște. toți se întreabă pe cine vor alege William și Kate ca nași pentru al treilea bebeluș, iar indiciile sugerează că nu Prințul Harry va fi acela, după cum precizează Daily Star.

Richard Fitzwilliams, expert în studiul genealogiei familiei regale britanice, susține că Prințesele Beatrice sau Eugenie sunt principalele „candidate” pentru rolul de nașă, conform tradiției regale. În mod surprinzător însă, cele două prințese, care sunt fiicele Prințului Andrew, n-au fost invitate nici măcar la nunta surorii lui Kate Middleton, Pippa. Rămâne de văzut cât de apropiată va fi Ducesa de Cambridge de cele două prințese.

Nu ar fi exclus ca William și Kate să se abată din nou de la tradiția regală și să apeleze la prieteni pentru a-și creștina copilul. S-a întâmplat acest lucru la botezul Prințesei Charlotte.

image
image
image
image
image
image
justice 471885 1280 jpg
portofel cu bani pixabay jpg
cat 649164 1280 jpg
19  mine aur rosia montana jpg
glass 1587258 1280 jpg
dacia 1300 jpg
novak jpg
Alex stefanescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net