Cine ar putea fi nașii celui de-al treilea copil al lui Kate Middleton

Ultima actualizare:

    Pe cine vor alege William și Kate ca nași de botez pentru cel de-al treilea copil al lorFoto: Getty
Pe cine vor alege William și Kate ca nași de botez pentru cel de-al treilea copil al lorFoto: Getty

Vestea că Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil a venit chiar cu o zi înainte ca Prințul George să își înceapă prima zi de școală. De atunci, prin presa tabloidă britanică circulă o serie de întrebări fără răspuns cu privire la noul membru al familiei regale.

Printre curiozitățile englezilor se numără nașii de botez al copilului care se va naște. toți se întreabă pe cine vor alege William și Kate ca nași pentru al treilea bebeluș, iar indiciile sugerează că nu Prințul Harry va fi acela, după cum precizează Daily Star.

Richard Fitzwilliams, expert în studiul genealogiei familiei regale britanice, susține că Prințesele Beatrice sau Eugenie sunt principalele „candidate” pentru rolul de nașă, conform tradiției regale. În mod surprinzător însă, cele două prințese, care sunt fiicele Prințului Andrew, n-au fost invitate nici măcar la nunta surorii lui Kate Middleton, Pippa. Rămâne de văzut cât de apropiată va fi Ducesa de Cambridge de cele două prințese.

Nu ar fi exclus ca William și Kate să se abată din nou de la tradiția regală și să apeleze la prieteni pentru a-și creștina copilul. S-a întâmplat acest lucru la botezul Prințesei Charlotte.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net