Cine este bărbatul care a făcut-o pe Melania Trump să zâmbească sincer chiar în prezența lui Donald

simeon stalpnicul png
Melania a avut și momente în care s-a simțit bine în ziua învestirii lui DonaldFoto: AFP

În curând se împlinesc două săptămâni de când Donald Trump a devenit cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, iar soția sa, Melania, Prima Doamnă. În doar 10 zile, liderul lumii libere a reușit să-și atragă o multitudine de contestatari de pe toată planeta, din cauza măsurilor pe care le-a instaurat, precum cea a interzicerii intrării în SUA a cetățenilor din șapte state din Orientul Mijlociu.

De la ziua învestirii și până acum, ochii ațintiți asupra familiei Trump sunt de ordinul milioanelor, așa că nu este de mirare de ce orice gest de-al membrilor este pus sub lupă. Melania a fost îndelung studiată, având în vedere că mimica și gestica i-au trădat trăirile. Zâmbetul fals, de complezență, afișat doar în prezența soțului, a fost material dezbătut de specialiștii în descifrarea limbajului corporal, dar și de presă.

Momentul în care noua Primă Doamnă a zâmbit sincer a fost cel în care a dansat, preț de două minute, cu un soldat din Puerto Rico, la balul inaugural din seara de 20 ianuarie. După ce a pășit alături de Donald pe acordurile melodieie “My Way”, Melania și-a continuat dansul cu un sergent care a reușit să-i șteargă expresia tristă de pe față.

simeon stalpnicul png
Melania Trump și soldatul Jose MedinaFoto: AFP

Cel care a reușit o asemenea “performanță” este Jose Medina, un soldat care a luptat în Irak. Tânărul de 29 de ani a stat de vorbă cu presa din Puerto Rico, citată de Mirror, și a povestit despre momentul special de la balul inaugural. “Am aflat chiar înainte de Anul Nou și am avut parte de trei săptămâni de emoții. M-am distrat de minune. Este o mare onoare să dansezi cu Prima Doamnă. Am vrut să acaparez puțin privirile și să o rotesc un pic. M-a întrebat de unde sunt, dacă am familie și copii și dacă mă distrez. I-am spus că sunt din Puerto Rico și am întrebat-o cum se simte. Mi-a zis că este un moment de neuitat și că este foarte fericită că întreaga familie se află  acolo”.

simeon stalpnicul png
Melania s-a simțit bine la brațul soldatuluiFoto: AFP

Întrebat dacă politica adoptată de Trump împotriva hispanicilor i-a dat de gândit atunci când a acceptat să participe la bal, Medina a spus că treaba lui este să nu-l vadă pe Trump în termeni politici, ci să-i urmeze odinele și să protejeze respectarea Constituției. A recunoscut că s-a simțit lezat de anumite puncte din campania lui Trump, dar la eveniment a schimbat câteva cuvinte cu el și l-a considerat un bărbat agreabil.

simeon stalpnicul png
Melania și Donald Trump- la balul inauguralFoto: Getty
Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
Rausor, statiunea din Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (13) JPG
covid 19
image
image
image
image
foto facebook opera din iasi jpg
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg