Cine este cea mai frumoasă femeie din lume

Ultima actualizare:
Natalia Oneţ are dimensiuni perfecte
Natalia Oneţ are dimensiuni perfecte

Concursul de frumuseţe Miss World 2015 la care s-au înscris peste 118 frumuseţi a ajuns la final. Reprezentanta Spaniei a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume anul acesta. Mireia Lalaguna Royo este câştigătoarea celei de a 65-a ediţii a concursului desfășurat în China.

Miss Spania a fost aleasă Miss World 2015 după ce le-a întrecut în ultima etapă a finalei pe reprezentantele din Rusia, Jamaica, Indonezia şi Liban.

Tânăra din Spania are 23 de ani, este model profesionist şi este originară din Barcelona. Ea a câştigat pe lângî notorietate şi premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. România a fost reprezentată de Natalia Oneţ, care nu s-a calificat în etapa finală a competiţiei.


    Natalia Oneţ are dimensiuni perfectefoto: arhiva personală
Natalia Oneţ are dimensiuni perfectefoto: arhiva personală

Aceasta a fost cea de a 65-a ediţie a acestui concurs de frumuseţe, care este şi cel mai vechi din lume. Potrivit organizatorilor, spectacolul desfăşurat în China a fost urmărit de aproximativ un miliard de telespectatori.

Ediţia din acest an nu a fost lipsită incidente. Miss Canada nu a primit viză de intrare în China şi nu a putut participa la concurs pentru că a criticat respectarea drepturilor omului în această ţară. 

image
image
image
image
image
image
Zahăr vs îndulcitori artificiali FOTO Shutterstock
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg