Cine poart─â azi bijuteria Prin╚Ťesei Diana, primit─â cadou la nunta sa

simeon stalpnicul png
Bijuteriile purtate c├óndva de Prin╚Ťesa Diana, au fost oferite ca daruri de nunt─âFoto: Getty

Familiile regale ale Europei obi╚Önuiesc de secole s─â ÔÇ×reciclezeÔÇŁ bijuteriile prin a fi d─âruite din genera╚Ťie ├«n genera╚Ťie, sau ca daruri de nunt─â. La fel s-a ├«nt├ómplat ╚Öi cu bijuteriile purtate c├óndva de Prin╚Ťesa Diana.

Dup─â moartea acesteia, mai multe obiecte pre╚Ťioase au revenit ├«n posesia familiei regale ╚Öi au fost apoi d─âruite mai departe, dup─â cum men╚Ťioneaz─â The Mirror. De exemplu, Kate Middleton a purtat la nunta ei cu Prin╚Ťul William celebra diadem─â care a apr╚Ťinut soacrei sale pe care nu a apucat s─â o cunoasc─â. ├Änainte de ea, bijuteria fusese d─âruit─â Reginei Mam─â (mama Elisabetei a II-a, n.r.) de c─âtre Regele George al VI-lea. De asemenea, inelul de logodn─â al Ducesei de Cambridge a apar╚Ťinut tot soacrei sale ╚Öi i-a fost apoi dat de William, doar a fost c├óndva al mamei sale.

simeon stalpnicul png
Kate Middleton a purtat la nunta sa diadema Prin╚Ťesei Diana Foto: Getty

Prin╚Ťesa Diana a mai avut ├«ns─â o bijuterie, pe care o purta pe un colier, fiind un cadou de nunt─â din partea Reginei Mam─â. A fost v─âzut─â purt├óndu-l ├«n timpul unei vizite oficiale ├«n Austria ├«n 1986. ├Än prezent, bijuteria ├«n valoare de aproape patru milioane de lire sterline (peste patru milioane de euro), este purtat─â sub form─â de bro╚Ö─â de Camilla, actuala so╚Ťie a Prin╚Ťului Charles ╚Öi femeia despre care Diana spunea c─â era cea de-a treia persoan─â ├«n via╚Ťa ei de cuplu. Bro╚Öa i-ar fi fost d─âruit─â atunci c├ónd a cerut-o ├«n c─âs─âtorie, dup─â moartea Prin╚Ťesei Diana.

simeon stalpnicul png
├Än prezent, Camilla poart─â sub form─â de bro╚Ö─â o bijuterie ce a fost cadoul de nunt─â al Prin╚Ťesei DianaFoto: Getty

Bijuteria are o valoare inestimabil─â, ├«nainte de cuplul Charles ÔÇô Diana ╚Öi apoi Camilla, ea fusese transmis─â tot ca dar de nunt─â Prin╚Ťesei Alexandra a Danemarcei, din partea ÔÇ×domni╚Öoarelor din BristolÔÇŁ, atunci c├ónd s-a c─âs─âtorit cu Regele Edward al VIII-lea ├«n 1863.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg