Clasamentul celor mai bogați oameni de divertisment. Apariție complet neașteptată pe primul loc

Jay-Z, The Rock, Bob Dylan şi Shonda Rhimes, nume care ne spun tuturor câte ceva în ziua de azi. Am avut cel puțin o interacțiune cu produsele livrate de aceste personalități, dar pe lângă spectrul cultural larg pe care aceștia l-au cuprins, au mai cuprins și topul Forbes al celor mai bogate personalități.

jay z foto vvvepa efe copy jpeg

În total, toate cele 25 de personalități ce fac parte din clasamentul Forbes au câștigat aproximativ 4,4 miliarde de dolari, dublu față de cele înregistrate anul anterior. Clasamentul Forbes cuprinde cele mai bogate 25 de personalități de divertisment din lume, iar anul anterior, toate aceste personalități au câștigat doar 2,2 miliarde de dolari.

Cine este pe primul loc

Când te gândești la primul loc din acest top de divertisment, cel mai probabil, gândul te duce la personalități ce apar în fiecare zi la televizor sau care au o imagine în on-line cunoscută de toată lumea, așa cum este Eminem sau alți artiști de genuri muzicale diferite, precum The Weeknd. 

Totuși, topul Forbes are un clasament complet neașteptat. Pe primul loc, aflându-se Peter Jackson, regizorul seriei Lord of the Rings, potrivit paginademedia.

În anul 2021, se pare că Peter Jackson a câștigat aproximativ 580 de milioane de dolari, bani care au fost încasați cash, arată Forbes, după ce a vândut o parte din Weta Digital, compania sa de efecte vizuale, pentru 1,6 miliarde de dolari. 

Pe locul al doilea, cântărețul Bruce Springsteen a câștigat „medalia de argint”, după ce și-a vândut catalogul muzical către Sony Music, pentru o sumă aproximativă de 500 de milioane de dolari. 

În cele din urmă, câștigând „medalia de bronz”, se află rapperul Jay-Z, primul cântăreț de hip-hop ce a reușit să ajungă miliardar, chiar dacă ne aflăm într-un an fără lansări de albume sau turnee importante. Complet neașteptat, acesta a reușit să se claseze pe acest podium, deoarece a câștigat prin deținerea a 50% din compania care gestionează şampania Armand de Brignac.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net