Clipe de groază în Ecuador! Două persoane au murit, după ce au căzut din trenul de aterizare


    Două persoane şi-au pierdut viaţa în Ecuador Foto: Captură video
Două persoane şi-au pierdut viaţa în Ecuador Foto: Captură video

Două persoane au murit luni în Ecuador după ce au căzut din trenul de aterizare al unui avion care a decolat la primele ore ale dimineţii de pe aeroportul José Joaquín de Olmedo, al oraşului balnear Guayaquil.

Informaţia şocantă a venit din partea unor surse ale poliţiei. Oamenii legii au fost sesizaţi de autoritatea aeroportuară. În aşteptarea acestora, conducerea aeroportului a ales să închidă pista şi să suspende temporar activitatea, lucru care a creat un val de nemulţumiri în rândul călătorilor. Comandantul poliţiei, Marcelo Tobar, a declarat că cele două victime “erau urcate pe trenul de aterizare al unui avion al companiei LAN” şi rămâne de stabilit dacă “sistemul este cel care le-a expulzat, sau dacă s-au aruncat chiar ele dându-şi seama că realizează o ilegalitate”, informează cbc.ca.

Direcţia Generală a Aviaţiei Civile a cerut ca o reuniune a Centrului de Operaţiune de Urgenţă a aerportului să aibă loc pentru a se investiga circumstanţele în care s-a produs incidentul. Cei care se ocupă de gestionarea terminalului vor fi interogaţi cu privire la nefericita întâmplare. Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 09:20 (14:20 GMT), fapt ce a determinat închiderea aeroportului până la orele 10:55 (15:55 GMT). Poliţiştii nu au dezvăluit care este naţionalitatea victimelor.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg