Consulul Franţei în Turcia vindea bărci imigranţilor extracomunitari


    Consulul francez a fost destituit din funcţie la scurt timp după difuzarea reportajuluiCaptură France 24
Consulul francez a fost destituit din funcţie la scurt timp după difuzarea reportajuluiCaptură France 24

Consulul Franţei în Turcia a fost filmat în timp ce vindea bărci imigranţilor extracomunitari.

Francoise Olcay, consulul Franţei în oraşul turc Bodrum, a fost suspendat din funcţie pentru că este suspectat că a vândut ambarcaţiuni imigranţilor extracomunitari care vin pe cale maritimă în Europa, informează site-ul France24.

Francoise Olcay, consul al Franţei în Bodrum din octombrie 2014, a fost filmată în secret de jurnaliştii de la France 2 în timp ce vindea bărci şi veste de salvare imigranţilor care încearcă să ajungă pe cale maritimă în Grecia. Obiectele erau vândute pe o plajă din Bodrum, în sud-vestul Turciei, în faţa Agenţiei Consulare a Franţei, unde era arborat drapelul francez.

Femeia locuieşte de mai bine de 20 de ani în provincia turcă şi în interviul acordat postului francez recunoaşte că acordă ajutor imigranţilor, dar se apără declarând că această mică afacere este în ton cu trendul din regiune. "Într-adevăr vindem aceste produse şi poţi afirma că Franţa încurajează exodul imigranţilor spre vest, dar dacă nu o facem noi, o face primăria din localitate sau agenţii comerciali din zonă. Prin urmare problema nu poate fi rezolvată prin stoparea activităţii noastre", a declarat aceasta.

În contextul acuzaţiilor privind încurajarea imigraţiei clandestine şi chiar a traficului de persoane, Guvernul Franţei a decis suspendarea consulului. "Ministerul de Externe a ordonat suspendarea consulului", a declarat Romain Nadal, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub isabela onoriu png
cub morris png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg