Coronavirus. Explozie de îmbolăniviri în Marea Britanie. Aproximativ 6200 de persoane, depistate pozitiv în ultimele 24 de ore

Ultima actualizare:
Boris Johnson a anunțat un set noi de restricții
Boris Johnson a anunțat un set noi de restricții

Marea Britanie a înregistrat miercuri mai mult de 6.178 de noi cazuri de Covid-19, confirmând astfel cele mai mari temeri ale experților care sunt de părere că țara se află într-un punct critic, iar luna octombrie ar putea aduce o explozie a numărului de cazuri de îmbolnăvire și o creștere în rândul celor care vor pierde bătălia cu noul virus. În acest moment, Marea Britanie se află pe primul loc cu un bilanț negru al deceselor înregistrare. Aproximativ 42.000 de britanici au murit deja de la începutul pandemiei.

Specialiștii fac previziuni sumbre privind modul în care va evolua numărul cazurilor de îmbolnăvire cu noul virus gripal pe teritoriul Marii Britanii. Potrivit acestora, luna octombrie ar putea aduce peste 50.000 de noi îmbolnăviri și mai mult de 200 de decese pe zi dacă măsurile necesare pentru încetinirea propagării virusului nu vor fi luate în scurt timp.

Raportul de miercuri vine să confirme temerile lor. Aproape 6200 de noi cazuri au fost raportate de autorități. Mai mult decât atât, acestea se aduagă la cele 409.729 de persoane diagnosticate de la începutul epidemiei, potrivit cifrelor anunţate miercuri de ministrul Sănătăţii. Moartea a încă 37 de persoane este de asemenea critică, numărul total al victimelor ajungând la 41.825.          

Premierul Boris Johnson a anunțat introducerea unor noi restricții

Premierul Boris Johnson a anunţat marţi noi restricţii, în special închiderea pub-urilor, barurilor şi restaurantelor după ora 22.00, începând de joi în Anglia.   


    Boris Johnson a anunțat un set noi de restricții Sursă foro: EPA
Boris Johnson a anunțat un set noi de restricții Sursă foro: EPA

După ce a îndemnat populaţia să se întoarcă la muncă pentru a contribui la relansarea economiei, Guvernul şi-a schimbat poziţia şi cere de-acum britanicilor să lucreze de acasă cât mai mult posibil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net