Crimă șocantă în Rusia. Un preot și-a ucis soția și a dezmembrat-o. Copiii i-au găsit capul în frigider

O crimă înfiorătoare a fost descoperită în Rusia. Presa scrie despre un un preot din Kronstadt, oraș situat în apropiere de Sankt Petersburg, care și-a ucis cu bestialitate soția. Detaliile sunt șocante. Bărbatul, un preot respectat în comunitate, și-a tăiat soția moartă în bucăți.

Preotul Mihail Zubarev în timpul unei slujbe în biserică. Foto: mk.ru
Preotul Mihail Zubarev în timpul unei slujbe în biserică. Foto: mk.ru

Copiii au găsit capul mamei lor

Mihail Zubarev, un preot al Templului Sfântului Drept Ioan din Kronstadt din Nijnekamsk, era cunoscut și foarte respectat în comunitate. Cei care îi cunoșteau familia nu au intuit nicio secundă că între cei doi soți ar fi intrevenit probleme.

Nu se știe excat ce l-a determinat pe bărbat să își ucidă soția însă faptele lui au fost comise cu o cruzime ieștă din comun, scrie presa rusă. Preotul și-a înjunghiat mai întâi soția până la moarte, apoi, pentru a ascunde urmele atrocității sale, a dezmembrat și a încercat să ascundă părți ale corpului. Cruzimea de care a dat dovadă este ieșită din comun, scrie canalul rusesc de Telegram „Mash”.

După ce a dezmembrat-o, bărbatul a pus capul femeii în frigider. Copiii celor doi, un băiat de 17 ani și o fetiță de 8 ani, au găsit acolo capul mamei lor. 

Ancheta este în desfășurare.

Preotul ar fi avut o criză de gelozie

„Potrivit informațiilor noastre, preotul Mihail Zubarev și-a înjunghiat soția până la moarte, apoi a dezmembrat-o. El a ascuns capul femeii în frigider - unde l-au găsit copiii lor. Cu o zi înainte, poliția a ajuns la locul presupusului crime. Până acum, versiunea principală este aceasta: duhovnicul și-a ucis soția din gelozie”, relatează Mash.

Clericul Mihail Zubarev s-a mutat la Kazan din regiunea Murmansk. În 2016, i s-a acordat dreptul de a purta o cruce pectorală (unul dintre premiile iconice ale clerului) pentru munca credincioasă pentru binele Bisericii.

Din 2019, el conduce departamentul pentru ministerul penitenciarului din eparhia Chistopol. Potrivit reprezentanților Mitropoliei Tatarstanului, Zubarev se află în concediu medical din 11 octombrie.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net