Crimă șocantă! Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis de propriul fiu

Întreg Sibiul a rămas împietrit de o crimă teribilă care a avut loc chiar noaptea trecută! Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis în propria sa casă, iar autorul crimei se pare că ar fi chiar fiul acestuia! Se pare că tânărul în vârstă de numai 25 de ani este consumator de droguri, iar, recent, a fost externat de la Psihiatrie.

Polițiștii l-au găsit pe bărbat mort
Polițiștii l-au găsit pe bărbat mort

O crimă șocantă a lăsat fără glas întreg Sibiul! Chiar în timpul nopții dintre 22 spre 23 octombrie, fostul șef al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis în propria sa casă, iar ucigașul ar fi chiar fiul acestuia! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că tânărul în vârstă de doar 25 de ani și-a recunoscut fapta. El este consumator de droguri, iar nu cu mult timp în urmă a fost externat de la Psihiatrie.

Crima teribilă ar fi avut loc într-un apartament din zona Parcului Sub Arini, iar cei de la 112 au primit un apel în timpul nopții, de la un bărbat care spunea că tatăl lui este mort. Autoritățile au ajuns rapid la fața locului, unde au găsit trupul neînsuflețit, care prezenta urme de violență pe corp. În apartament, alături de bărbatul ucis, în vârstă de doar 50 de ani, se mai afla și tânărul care a sunat la 112.

Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis

Imediat, autoritățile au luat în calcul posibilitatea ca autorul crimei să fie chiar fiul victimei, care a și alertat Poliția. Se pare că, în cele din urmă, tânărul în vârstă de numai 25 de ani și-a recunoscut vina. Acesta ar fi declarat că și-a lovit tatăl cu pumnii, până când bărbatul a murit.

În apartamentul unde a avut loc crima, autoritățile au mai găsit și un bilet de externare, de la Spitalul de Pishiatrie, de pe data de 13 octombrie. Se pare că autorul crimei este consumator de droguri și mai are și alte antecedente psihiatrice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net