Un bărbat și-a ucis unchiul, apoi a încercat să mușamalizeze crima într-un mod cu totul incredibil. De ce a dus cadavrul la preotul satului

O întâmplare șocantă a avut loc în comuna Miclești, județul Vaslui! Un bărbat în vârstă de 67 de ani și-a strâns de gât unchiul, iar după ce acesta a murit, a pus la cale un plan incredibil pentru a mușamaliza crima! El a mutat cadavrul într-un sicriu pe care l-a dus noaptea la preotul din sat, pretinzând că victima a murit din senin!

Un scenariu pe care orice producător de seriale despre ciminali l-ar fi respins deoarece părea mult prea absurd, a fost pus în aplicare în viața reală, în județul Vaslui! Mai precis, în comuna Miclești, un bărbat în vârstă de 67 de ani și-a strâns de gât unchiul în toiul nopții, cei doi fiind și vecini. Victima avea 83 de ani, iar atunci când și-a dat seama ce a făcut, autorul faptei a încercat o metodă ireală de a scăpa de închisoare!

Mai precis, potrivit celor de la adevarul.ro, el a pus cadavrul într-un sicriu, pe care l-a dus în toiul nopții la preotul din sat! Ajuns acolo, el a spus că victima a murit din senin, apoi a cerut preotului să facă o înmormântare rapidă. Evident, acesta a refuzat, sunând imediat la 112.

Bărbatul a fost reținut pentru următoarele 30 de zile

Bărbatul a încercat să mușamalizeze crima / captură: TikTok
Bărbatul a încercat să mușamalizeze crima / captură: TikTok

După cum ne putem imagina, autoritățile au intrat deja pe fir, iar bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost reținut și adus în fața Tribunalului Vaslui. Autoritățile, având în vedere gravitatea faptei, au decis să dispună arestarea preventivă a acestuia pentru următoarele 30 de zile.

Coincidența a făcut ca un grup de tineri să fi văzut bărbatul care mergea noaptea cu sicriul pe străzi, așa că au filmat totul și au postat videoclipul pe TikTok.

„Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. Ulterior, în urma constatărilor preliminare emise de către Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, întrucât în cauză s-au pus în evidență săvârșirea unei infracțiuni contra vieții, dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net