Caz șocant în Ploiești! Un bărbat a sunat la Poliție și a anunțat că și-a ucis propriul fiu

Un caz șocant a lăsat fără cuvinte autoritățile din țara noastră. Un bărbat din județul Prahova, în vârstă de 74 de ani, a sunat personal la Poliție, pentru a anunța că și-a ucis propriul fiu. Victima avea 50 de ani, iar tragedia s-a produs chiar în locuința tatălui său.

Bărbatul se află în arest preventiv
Bărbatul se află în arest preventiv

Autoritățile din țara noastră au rămas fără cuvinte, după ce un bărbat a mărturisit că a comis un gest teribil. Se pare, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, că un bărbat din Ploiești (județul Prahova) a sunat personal la Poliție, pentru a spune autorităților ce s-a întâmplat. Acesta a mărturisit că și-a ucis propriul fiu, în vârstă de 50 de ani, chiar în locuința sa!

Totul s-a petrecut vineri după-amiază, iar polițiștii au ajuns cât mai repede posibil la fața locului. Din nefericire, odată ajunși la destinație, ei au descoperit trupul fără viață al victimei. Se pare că aceasta, un bărbat în vârstă de 50 de ani, avea o plagă înjunghiată. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Prahova, unde specialiștii urmează să efectueze o necropsie. Tatăl victimei a sunat la autoritățile, pentru a se autodenunța.

Un tată și-a ucis propriul fiu în Ploiești

Se pare că cei doi locuiau în cartierul Bereasca, din Ploiești. Starea de furie a bătrânului s-a declanșat după ce fiul său ar fi ajuns acasă sub influența băuturilor alcoolice, lucru ce s-ar fi întâmplat destul de des. Se pare că cearta dintre cei doi a devenit una violentă, iar, în cele din urmă, s-a soldat cu o tragedie.

Cei de la IPJ Prahova au comunicat că bătrânul se află acum în custodia poliției, iar o anchetă urmează să fie efectuată, pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la crimă. După cum ne putem imagina, bărbatul în vârstă de 74 de ani a fost arestat preventiv, pentru omor. Vecinii celor doi ar fi spus că victima și tatăl său se certau adesea, iar consumul excesiv de alcool făcea lucrurile și mai tensionate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net