Vremea se schimbă radical. Temperaturile din termometre vor scădea, iar România va fi lovită de ploi

Vremea din ultimele zile a fost una neobișnuit de caldă, în special în zonele de sud și de est ale țării. Temperaturile au ajuns în jurul valorii de 30 de grade, iar dacă nu am fi știut că deja ne apropiem de noiembrie, am fi putut avea impresia că ne aflăm în mijlocul verii! Acum, meteorologii ne anunță cât timp ne mai putem bucura de vremea frumoasă.

Temperaturile ridicate vor continua / foto: Pixabay
Temperaturile ridicate vor continua / foto: Pixabay

După cum am observat cu toții, vremea din ultimele zile a fost una neobișnuit de caldă, în special în zonele de sud și de est ale țării. Temperaturile din acest weekend au ajuns în jurul valorii de 30 de grade, iar dacă nu am fi știut că deja ne apropiem de noiembrie, am fi putut avea impresia că ne aflăm în mijlocul verii! Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, meteorologii ne anunță cât timp ne mai putem bucura de vremea caldă.

Astăzi, de exemplu, 23 octombrie, temperaturile din termometre continuă să fie peste normalul acestei perioade. Mai ales în zonele de sud și de est ale României, experții de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ne avertizează că vremea va fi una deosebit de caldă. Cerul va fi variat, iar doar în sud-est și în zona de munte ne putem aștepta la ploi izolate. Maximele vor fi cuprinse între 17 și 29 de grade, iar în Capitală ne putem aștepta la 27 de grade, în timp ce minimele din București se vor situa între 8 și 11 grade.

Miercuri vom avea parte de ploi

Mâine, lucrurile vor rămâne, în mare parte, neschimbate. În București vom avea maxime de 24-26 de grade, iar, pe alocuri, ne putem confrunta cu ceață, dimineața. Cu toate acestea, începând de miercuri, lucrurile se schimbă. În vestul, centrul și nordul țării vom avea ploi cu caracter de aversă, pe arii extinse, iar, trecător, pot apărea și descărcări electrice.

Cu toate acestea, temperaturile rămân deosebit de calde, fiind vorba despre maxime cuprinse între 18 și 29 de grade. Iar în privința minimelor, ne putem aștepta la valori între 8 și 18 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net