Criminalul taximetristului român, ucis la Londra, e un puști de 15 ani

Ultima actualizare:

    Gabriel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 aniFoto: adevarul.ro
Gabriel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 aniFoto: adevarul.ro

Criminalul şoferului român de taxi Gabriel Bringhye, ucis la Londra în timpul serviciului, este un puşti de 15 ani, a transmis Poliţia Metropolitană din capitala britanică.

„Detectivii care investighează uciderea unui bărbat în Haringey au făcut o arestare. Băiatul de 15 ani a fost arestat în după-amiaza zilei de vineri, 19 februarie, fiind suspectat de crimă, scrie Adevarul.ro. El a fost arestat şi sub suspiciunea de jaf în legătură cu un alt caz. A fost dus la o secţie de poliţie din nordul Londrei, unde rămâne în arest”, a comunicat poliţia londoneză.

Gabriel Bringye, de 37 de ani, a fost descoperit de un şofer de autobuz care observase că nu mişcă şi care a alarmat autorităţile. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul. Bărbatul fusese înjunghiat. Potrivit Evening Standard, Gabriel, care locuia de 13 ani în Marea Britanie, urma să se căsătorească anul acesta.

Citește continuarea pe www.adevarul.ro 


    Taximetristul a fost găsit în faţa unei şcoli din TottenhamFoto: adevarul.ro
Taximetristul a fost găsit în faţa unei şcoli din TottenhamFoto: adevarul.ro

Sora taximetristului ucis strânge bani pentru repatrierea trupului

”Este o tragedie îngrozitoare. El a fost cea mai cumsecade, mai blândă fiinţă umană pe care ai putea să o întâlneşti. Nu ar face rău unei muşte. Suntem cu toţii şocaţi”, au declarat prietenii lui Gabriel, potrivit The Sun. Autoritățile londoneze sunt în alertă maximă, întrucât românul este a 12-a persoană care a fost înjunghiată la Londra în acest an, a treia într-o săptămână şi a cincea în doar 12 zile.Sora orădeanului ucis, stabilită tot în Marea Britanie, încearcă să strângă bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit. Ea a deschis pe platforma gofundme.com o pagină de donaţii în acest sens. ”Din păcate, fratele meu a fost omorât în timpul serviciului ca şofer de taxi. Clientul se pare că era drogat, ce a rezervat o cursă de câteva lire a hotărât sa folosească cuţitul de mai multe ori. Nu avem prea multe informaţii despre ce s-a întâmplat pentru ca poliţia nu ne spune nimic şi vinovatul încă nu a fost prins. În urmă au rămas o familie ce nu îşi va reveni niciodată. Ajutaţi-ne vă rugăm să îl ducem pe Gabriel acasă, să fie lângă părinţi, în ţara în care s-a născut şi ar fi vrut sa se ducă înapoi într-o zi, dar nu aşa”, a scris Renata Bringye.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net