Cum a decurs petrecerea de după nunta regală. Ce au făcut Meghan Markle și Prințul Harry

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și Prințul HarryFoto AFP
Meghan Markle și Prințul HarryFoto AFP

Noul cuplu regal a avut parte de două recepții în care s-au simțit foarte bine, au aprins artificii și au stat de vorba cu peste 200 de invitați. Frumoasa mireasă și-a schimbat rochia realizată de casa de modă Givenchy și a îmbrăcat o rochie albă cu mâinile descoperite.

Prințul Harry care a devenit Duce de Sussex a ținut un speech. Petrecerea a semănat mai mult cu o petrecere decât cu o masă festivă tradițională, conform Dailymail.co.uk. Au avut parte de un bar cu tematică din care nu au lipsit multe bomboane și burgeri ca și gustări de noapte. O sursă a declarat că băturile precum cocktailurile cu ghimbir și rom au fost cele mai apreciate la masa de după nuntă. Petrecerea a decurs relaxant și a fost mai liniștită decât evenimentul nunții în sine. 


    Meghan Markle și Prințul HarryFoto AFP
Meghan Markle și Prințul HarryFoto AFP

Masa pe care a asigurat-o prințul Charles a început la ora 19:30 și s-a finalizat în jurul orelor 22 pm. După această masă festivă, ei au avut parte de o „petrecere de după petrecere”, loc unde s-au distrat deoarece au fost prezenți doar prieteni apropiați. 

în cadrul primei petreceri, Prințul Harry și tatăl lui au ținut discrusuri, iar unul dintre invitați a mărturisit, pentru sursa citată, faptul că Prințul Charles s-a descurcat de minune la discurs, a povestit despre copilul Harry care avea nevoie de scutece, apoi a declarat că a ajuns un om în toată firea. 

La un moment dat, Harry a cerut ca cineva să cânte o piesă la pian înainte ca Sir Elton John să interpreteze patru piese: Your song, Tiny Dancer, Circle of life și I'm still standing. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net