Cum a decurs petrecerea de după nunta regală. Ce au făcut Meghan Markle și Prințul Harry


    Meghan Markle și Prințul HarryFoto AFP
Meghan Markle și Prințul HarryFoto AFP

Noul cuplu regal a avut parte de două recepții în care s-au simțit foarte bine, au aprins artificii și au stat de vorba cu peste 200 de invitați. Frumoasa mireasă și-a schimbat rochia realizată de casa de modă Givenchy și a îmbrăcat o rochie albă cu mâinile descoperite.

Prințul Harry care a devenit Duce de Sussex a ținut un speech. Petrecerea a semănat mai mult cu o petrecere decât cu o masă festivă tradițională, conform Dailymail.co.uk. Au avut parte de un bar cu tematică din care nu au lipsit multe bomboane și burgeri ca și gustări de noapte. O sursă a declarat că băturile precum cocktailurile cu ghimbir și rom au fost cele mai apreciate la masa de după nuntă. Petrecerea a decurs relaxant și a fost mai liniștită decât evenimentul nunții în sine. 


    Meghan Markle și Prințul HarryFoto AFP
Meghan Markle și Prințul HarryFoto AFP

Masa pe care a asigurat-o prințul Charles a început la ora 19:30 și s-a finalizat în jurul orelor 22 pm. După această masă festivă, ei au avut parte de o „petrecere de după petrecere”, loc unde s-au distrat deoarece au fost prezenți doar prieteni apropiați. 

în cadrul primei petreceri, Prințul Harry și tatăl lui au ținut discrusuri, iar unul dintre invitați a mărturisit, pentru sursa citată, faptul că Prințul Charles s-a descurcat de minune la discurs, a povestit despre copilul Harry care avea nevoie de scutece, apoi a declarat că a ajuns un om în toată firea. 

La un moment dat, Harry a cerut ca cineva să cânte o piesă la pian înainte ca Sir Elton John să interpreteze patru piese: Your song, Tiny Dancer, Circle of life și I'm still standing. 

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
cub catalin botezatu png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg