Cum a reacționat o femeie, care își plimba goală câinii pe stradă, în momentul în care a fost oprită de poliție

O dansatoare din Marea Britanie și-a surprins vecinii. Aceasta, de fiecare dată când ieșea să își plimbe câinii, apărea în costumații inedite. Mai exact, femeia era aproape dezbrăcată, scrie adevărul.ro. 

Femeia se plimba cu sânii la vedere Foto: captură Twitter
Femeia se plimba cu sânii la vedere Foto: captură Twitter

În urma imaginilor cu dansatoarea, devenite imediat virale, femeia în vârstă de 40 de ani a declarat că a făcut acest lucru pentru a-i înveseli pe vecinii ei. În momentul în care a fost oprită de polițiști, femeia le-ar fi spus că: „doar îmi plimb câinii". În timp ce agenții de poliție au încercat să o încătușeze, tânăra le-ar fi adresat o avalanșă de înjurii. 

Ea nu a respectat ordinul și a continuat să se plimbe, proferând jigniri la adresa echipajului. Agenții au imobilizat-o, însă femeia a început să țipe și să provoace un întreg scandal”, se arată într-un comunicat de presă al autorităților.  

„Ea a primit îngrijiri prespitalicești din partea pompierilor militari, care nu au constatat nicio leziune. După ce a refuzat îngrijirile medicale, ea a fost trimisă la secția centrală de poliție din Balneário Camboriú”, au mai adăugat autoritățile în comunicat.

Se plimba, pe străzi, în lenjerie intimă

În urmă cu doi ani, locuitorii din Alexandria, județul Teleorman, rămâneau uimiți când vedeau o femeie care se plimba doar în lenejerie intimă pe străzile orașului. Oamenii care dădeau nas în nas cu ea credeau că nu văd bine. Unii priveau nedumeriţi, alţii fluierau şi întorceau capul după ea, în timp ce alţii se arătau amuzanţi de situaţie.

Iar drumul tinerei nu a fost deloc scurt. Teleormăneanca s-a plimbat aproape jumătate de oraş în acest fel înspre centrul oraşului. În tot acest timp, au trecut pe lângă ea mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, însă nimeni nu a oprit-o. 

Totodată, în trecut, o altă femeie a fost surprinsă în timp ce se plimba de voie pe o stradă aglomerată complet goală. Femeie a fost surprinsă pe străzile din Brazilia, iar imaginile cu ea împânziseră internetul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net