Cum arată 400 de vagine expuse pe pereți VIDEO

image
Artistul Jamie McCartney a lucrat cinci ani la mulajele vulvelor a 400 de femeicaptură: YouTube

Un artist britanic s-a gândit să le facă pe femei fericite, dar și pe bărbați și a realizat o expoziție cu mulajele a 400 de vulve.

Jamie McCartney este un artist, care a dorit să sărbătorească frumusețea și diversitatea anatomiei feminine printr-o expoziție inedită în orașul Boulder, din Statele Unite ale Americii, informează mirror.co.uk.

Doar 5% dintre femei au vulve ideale

Prezentarea publică se numește "Marele Zid al Vaginelor" și face parte din festivalul dedicate femeilor Red Tent Revival, care are loc în statul Colorado. Sculptorul a foslosit mulajele din zona intimă a 400 de femei, din 20 de țări, cu vârste cuprinse între 18 și 76 de ani, pe care le-a expus pe un perete lung de opt metri.

Jamie McCartney a mărturisit că timp de cinci ani s-a concentrat pe varietatea organelor sexual ale femeilor și că vrea să demonstreze reprezentantelor sexului slab că nu există un standard de frumusețe, așa că nu are rost să apeleze la chirurgia estetică pentru a ajusta un vagin. "Nu există informații despre vulve nicăieri, așa că femeile pot fi convinse foarte ușor să se opereze. Dacă te uiți la textele medicale despre aparatul genital al unei femei, afli că descrierile nu sunt amănunțite. «Marele Zid al Vaginelor» prezintă 400 de femei și dacă te uiți atentă o să vezi că există cineva acolo care arată puțin ca tine", a declarat artistul.

"Această expoziție este eficientă în combaterea mesajelor care vin din partea chirurgilor plastici, care spun că ești defectă dacă nu ai o vulvă de copil. Numai 5% din mulaje se încadrează în tiparul ideal. Așa că nu cred că 95% dintre femei sunt defecte. Așa ceva nu e posibil", a mai spus el.

Radu Mirică s-a sinucis
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Diniyar Bilyaletdinov FOTO Profimedia jpg
Recesiune euro FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
calendar ortodox 2021 30 septembrie sfantul ierarh grigorie luminatorul armeniei celei mari jpeg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg