Cum arată acum băiețelul rănit în Siria, devenit viral. Cât s-a schimbat!


    Micuțul Omran s-a vindecat de pe urma rănilor suferite în bombardamentFoto: Twitter
Micuțul Omran s-a vindecat de pe urma rănilor suferite în bombardamentFoto: Twitter

Omran Daqneesh (cinci ani) este băiețelul a cărui imagine a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a fost distribuită pe Internet. El a devenit simbolul atrocităților războiului civil din Siria și a înduioșat întreaga omenire prin puritatea sa și prin suferința prin care a trecut. Acum, micuțul este teafăr și pare de nerecunoscut.

Omran a fost una dintre numeroasele victime ale bombardamentelor aeriene care au transformat Siria în ruine. Fratele său mai mare, Ali (zece ani) a murit din cauza rănilor prea grave survenite în urma prăbușirii casei în care se aflau, precizează Metro.co.uk.

Noi imagini cu micuțul Omran au intrat în atenția publicului după ce familia sa a fost intervievată de Al-Mayadeen, o televiziune libaneză care sprijină regimul lui Bashar al-Assad. În timpul interviului, Omran a stat pe piciorul tatălui său, puțin nedumerit, dar părând foarte sănătos și arătând în sfârșit ca un copil de vârsta lui (cu hăinuțe curate, tuns și fericit).

Jurnalista Kinana Allouche nu a părăsit familia Daqneesh până nu a făcut și un selfie cu micuțul Omran. Tatăl băiețelului a mărturisit că familiei sale i-a fost teamă să ia legătura cu presa după ce fotografia cu fiul său a devenit virală, de teama unor eventuale represalii din partea susținătorilor lui Assad.

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
FotoJet jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
accident brasov
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg