Cum arată birourile Facebook. Nu există nici un spaţiu închis

Ultima actualizare:

    Mark Zuckerberg a filmat birourile Facebookcaptură video
Mark Zuckerberg a filmat birourile Facebookcaptură video

Dacă nu aţi ajuns niciodată la birourile Facebook din California, acum puteţi face un tur virtual al sediului companiei. Mark Zuckerberg, directorul Facebook, a dezvăluit publicului un clip cu imagini din "backstage".

Spaţiul de 40.000 de metrii pătraţi e considerat cel mai mare spaţiu deschis din lume şi poate găzdui 2800 de angajaţi. Zuckerberg a filmat clipul pentru a testa opţiunea Facebook Live.

"Ne-am mutat acum câteva luni. E notabil că e un spaţiu deschis imens. Lucrăm aici, la birouri. Ideea că oamenii sunt aproape unul de altul şi sunt mai deschişi unul cu altul. Colaborarea între ei e facilitată, ceea ce e esenţial în a creea servicii pentru public", a spus Zuckerberg. 

El le-a arătat tuturor chiar biroul lui, care se află în acelaşi loc, nu într-un cubicle. Nu există nici un fel de spaţiu închis sau cabină dedicată şefilor, aşa cum spune chiar Mark. 

"Am nişte cărţi aici. Am multe chestii aici. Am un logo printat pe lemn", a mai spus Zuckerberg. 

Există însă o sală de şedintă cu uşi în sediul Facebook, făcută complet din sticlă. Aici au loc şedinţele cu oamenii din exteriorul companiei. "Vrem să creăm un spaţiu deschis pentru toată lumea. Transparenţa e foarte importantă. Lumea trece şi vede la ce lucrez sau cu cine mă întâlnesc", a concis Zuckerberg. 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net