Cum arat─â femeia care l-a f─âcut pe ÔÇŁmisoginulÔÇŁ Donald Trump pre╚Öedintele SUA

simeon stalpnicul png
Donald Trump este noul președinte ales la SUAfoto: Getty Images

Donald Trump (70 de ani) a c├ó╚Ötigat alegerile din SUA ├«mpotriva predic╚Ťiilor exper╚Ťilor ╚Öi ├«mpotriva tutoror sondajelor, care o d─âdeau victorioas─â pe Hillary Clinton. Spurcat la gur─â, ├«nsurat de trei ori cu top-modele, acuzat de h─âr╚Ťuire sexual─â, Trump p─ârea departe de fotoliul de la Casa Alb─â cu trei luni ├«naintea alegerilor.

August 2016 a fost momentul de cotitur─â pentru ÔÇŁmisoginulÔÇŁ Donald Trump, care se afla la zece procente ├«n spatele candidatului democrat Hillary Clinton. Atunci a ap─ârut femeia salvatoare, prima femeie din istorie care a condus la victorie o campanie preziden╚Ťial─â ├«n SUA.

Blond─â, ├«nalt─â, hot─âr├ót─â, cu z├ómbet de reclame la past─â de din╚Ťi! V─â facem cuno╚Ötin╚Ť─â cu Kellyanne Conway (49 de ani), ╚Öefa de campanie a candidatului acuzat c─â dispre╚Ťuie╚Öte femeile.

Conway a preluat fr├óiele campaniei preziden╚Ťiale ├«ntr-un moment delicat ╚Öi a fost, categoric, femeia potrivit─â la locul potrivit. De profesie avocat─â, proprietara unei firme de sondare a opiniei publice ╚Öi cercetare de pia╚Ť─â, Kellyanne Conway a f─âcut parte, ├«n 2015, din echipa candidatului republican Ted Cruz, care a pierdut nominalizarea ├«n favoarea lui Trump.

simeon stalpnicul png
Kellyanne Conway, alături de președintele ales Donald Trumpfoto: Getty Images

╚śefa de campanie a lui Trump a intrat ├«n scen─â c├ónd ├«ntreaga echip─â a miliardarului ├«ncerca s─â limiteze pagubele atitudinii ar╚Ť─âgoase a candidatului fa╚Ť─â de p─ârin╚Ťii unui soldat american musulman c─âzut pe frontul din Irak.

Kellyanne Conway a reu╚Öit practic imposibilul, recuper├ónd spectaculos diferen╚Ťa de zece procente dintre Trump ╚Öi Clinton, cu mai pu╚Ťin de jum─âtate din bugetul candidatului democrat ╚Öi ├«mpotriva presei americane, sus╚Ťin─âtoare pe fa╚Ť─â a lui Hillary.

Blonda cu trup de fotomodel i-a scris discursurile care au cucerit aleg─âtorii din statele-cheie. A r─âmas celebr─â descrierea Americii drept ÔÇŁo na╚Ťiune de lupt─âtori, de vis─âtori ╚Öi de credincio╚ÖiÔÇŁ.

simeon stalpnicul png
Kellyanne Conway, șefa de campanie a lui Donald Trumpfoto: Getty Images

Nu este prima victorie a unui membru al familiei Conway ├«mpotriva clanului Clinton. So╚Ťul lui Kellyanne, avocatul George Conway, a reprezentat-o pe Paula Jones ├«n procesul de h─âr╚Ťuire sexual─â intentat fostului pre╚Öedinte Bill Clinton. Procesul nu a mai ajuns ├«n tribunal, dar Clinton a acceptat s─â-i pl─âteasc─â reclamantei 850.000 de dolari.

La o zi dup─â ce Trump a c├ó╚Ötigat alegerile, Kellyanne Conway a confirmat pe o re╚Ťea de socializare c─â i-a oferit un post la Casa Alb─â.

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
roland stanescu jpg
andrei balan webp
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
Tiriac
lidia buble png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg