Cum arată sosia lui Kim Kardashian. A cheltuit o avere pentru operațiile estetice

O avocată în vârstă de 50 de ani din Brazilia a cheltuit o avere pentru a arăta la fel ca Kim Kardashian. Ana Paula Oliveira este, totodată, model și influencer, și susține că avea niște trăsături „genetice” asemănătoare cu vedeta pe care o admiră atât de mult încă de dinainte de prima operație.

Ea e sosia lui Kim Kardashian / foto: Colaj Instagram
Ea e sosia lui Kim Kardashian / foto: Colaj Instagram

Ana Paula Oliveira, în vârstă de 50 de ani, din Brazilia, este avocată, model și influencer. Are peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram și a fost dintotdeauna complimentată pentru aspectul ei fizic. Deși susține că deja avea „genetic” o asemănare cu Kim Kardashian înainte de a apela operații estetice, ea a cheltuit aproximativ 500.000 de dolari pe operații estetice pentru a arăta precum diva de peste Ocean.

De-a lungul timpului, aceasta a suferit două liposucții, trei operații de mărire a sânilor și o serie de intervenții la nivelul feței care sunt semipermanente. „Asemănarea mea cu Kim Kardashian este genetică. Aveam deja fețele și părul similare. Inițial nu m-am operat gândindu-mă să arăt precum Kim sau ca altcineva.

„Primesc o mulțime de mesaje care spun că semăn cu Kim Kardashian”

Am început să observ asemănarea după ce mi-am făcut cele două liposucții și cele trei implanturi mamare. Acum, când merg la cumpărături, oamenii spun: «Ai corpul lui Kim Kardashian» sau «Arăți ca Kim K». Primesc o mulțime de mesaje care spun că semăn cu Kim Kardashian, dar sunt foarte departe de frumusețea lui Kim. Este grozav să știu că unii oameni cred că semăn cu ea. Este un simbol al frumuseții!”, a declarat Ana Paula Oliveira, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Ana spune că nu intenționează să se oprească aici și o să apeleze în continuare la operații estetice, indiferent de cost. „De-a lungul anilor, pielea (n.red.: femeilor) nu mai este aceeași, așa că nu există nicio cale de a evita (n.red.: îmbătrânirea). Trebuie să căutăm ajutor cu tratamente. Unele dintre intervențiile mele chirurgicale sunt rezultatul muncii mele, iar unele dintre ele mi le-a făcut cadou soțul”, a mai adăugat ea. De asemenea, brazilianca și diva au și ceva în comun: pasiunea lor pentru Drept.

Ana Paula Oliveira nu este singura femeie care își dorește sau și-a dorit să arate precum celebra vedetă. Kim Kardashian are o mulțime de sosii, printre cele mai cunoscute se numără Christina Ashten Gourkani, care a cheltuit mii de dolari pentru a arăta precum idolul său. Ea s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani, după ce a suferit un infarct, în urma unei intervenții chirurgicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net