Crăciun de lux în clanul Kardashian! Kim și-a decorat bradul cu globuri Chanel

Familia Kardashian-Jenner sărbătorește Crăciunul cu stil! Brazi de designer, zeci de mii de luminițe, dar și o mulțime de prăjituri tematice au fost expuse în casele vedetelor americane. Kim Kardashian (43 de ani) și fiica ei cea mare, North West (10 ani) s-au lăudat cu decorațiunile lor de Crăciun, pe rețele sociale.

Kim Kardashian într-o ținută argintie
Kim Kardashian adoră Crăciunul (Foto: GettyImages)

Kim Kardashian a împodobit mai mulți brazi în vila ei din Los Angeles. Mai mult, ea le-a arătat fanilor și un copac festiv decorat în culorile alb-negru, cu globuri de la celebrul brand francez Chanel.

Bradul Chanel (Foto: Instagram)
Bradul Chanel (Foto: Instagram)

Altul, complet roz, a fost ornat cu îngerașI, fluturi și decorațiuni în formă de genți. Vedeta, care are o avere de 1.7 miliarde de dolari, și-a îmbrăcat toată casa în straie de sărbătoare, spre bucuria celor patru copii ai săi, North, Saint (8 ani), Chicago (5 ani) și Psalm (4 ani). Kim și-a decorat chiar și bucătăria, acolo unde le-a arătat fanilor că are multe prăjituri și gustări delicioase. „Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun”, le-a spus Kim extrem de entuziasmată fanilor ei de pe Tik Tok.

Kim Kardashian are și un brad de Crăciun roz (Foto: Insta)
Kim Kardashian are și un brad de Crăciun roz (Foto: Insta)

Khloé Kardashian și-a luminat toată casa

Khloé Kardashian a pus mai mulți brazi în casă
Khloé Kardashian a pus mai mulți brazi în casă

Khloé Kardashian (39 de ani) nu s-a lăsat mai prejos! Sora mai mică a lui Kim și-a decorat și ea vila de 17 milioane de dolari, din Hidden Hills, California. Pentru că are copii mici, pe True (5 ani) și Tatum (1 ani), ea și-a dorit să le ofere un Crăciun magic.

Astfel, Khloé, care se laudă cu o avere de 60 de milioane de dolari, și-a aranjat sufrageria, acolo unde se află o masă uriașă, cu mai mulți brazi înalți plini cu luminițe argintii, iar lângă ei a pus doi reni de culoare albă. De aseemenea, starul și-a împodobit toți copacii din curte cu zeci de mii de luminițe de Crăciun, care pot fi văzute de la câțiva kilometri depărtare.

Kylie Jenner, brad uriaș în sufragerie

Kylie Jenner are doi copii (Foto: Instagram)
Kylie Jenner are doi copii (Foto: Instagram)

Kylie Jenner (26 de ani) și-a pus un brad înalt de 12 metri în casă! Vedeta, care are o avere de 680 de milioane de dolari) face acest lucru anual, iar cei doi copii ai săi, Stormi (5 ani) și Aire (1 an), o ajută să îl decoreze.  În fiecare an, Kylie face prăjituri pentru Moș Crăciun, alături de copiii ei, o tradiție despre care a declarat că este extrem de mândră.

Kylie Jenner are un brad de 12 m (Foto: Instagram)
Kylie Jenner are un brad de 12 m (Foto: Instagram)

Kendall Jenner îl așteaptă deja pe Moș Crăciun

Kendall Jenner (28 de ani) s-a lăudat și ea pe rețelele sociale cu bradul ei de Crăciun! Manechinul, care are o avere de 22 de milioane de dolari, le-a arătat fanilor cum s-a pregătit de sărbătorile de iarnă, Bruneta a instalat un copac festiv uriaș în sufragerie, chiar lângă șemineu, în vila ei de 9 milioane de dolari din Los Angeles. Desigur, nu au lipsit ciorapii de Crăciun, în care Moș Crăciun ar trebui să pună cadouri pentru Kendall...asta dacă a fost cuminte!

Bradul lui Kendall Jenner (Foto: Instagram)
Bradul lui Kendall Jenner (Foto: Instagram)

Kourtney Kardashian preferă minimalismul

Kourtney Kardashian (44 de ani), care a devenit mămică din nou în luna noiembrie, s-a pregătit și ea de Crăciun. Vedeta a publicat o imagine cu unul din brazii ei, pe care l-a ornat doar cu luminițe aurii, fără niciun glob. Fanii au remarcat că bradul ei este cam trist, în comparație cu cel al surorilor ei. Kourtney, care deține o avere de 65 de milioane de dolari, are trei copiii cu fostul ei soț Scott Disick, pe Mason (13 ani), Penelope (11 ani) și Reign (9 ani) și un băiețel pe nume Landon, care a venit pe lume luna trecută, cu actualul soț Travis Backer.

Kourtney a ales un brad minimalist (Foto: Instagram)
Kourtney a ales un brad minimalist (Foto: Instagram)
image
image
image
image
image
image
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image png
banner Vica Blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net