Divele cu burticile în vânt! Starurile care urmează să nască nu renunță la ținutele sumare

Se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, așa că e de înțeles de ce vor să arate și lumii întregi cât de fericite sunt! Divele de peste Ocean nu se ascund în haine largi, ci aleg să își poarte cu mândrie burticile la vedere, în ținute provocatoare care cu siguranță întorc toate privirile.

Rihanna, surprinsă într-un trening negru, cu burta de graivdă la vedere. Iulie 2023
Rihanna își poartă burta de gravidă ca pe cel mai de preț accesoriu (Foto: Profimedia)

Rihanna (35 de ani) este cunoscută pentru faptul că îi place să-și etaleze burtica de graviduță, atât pe covorul roșu, cât și atunci când se iese în oraș la o cafea. Cântăreața originară din Barbados a fost surprinsă, zilele trecute, într-o ținută de culoare neagră, formată dintr-o bustieră, pantaloni de trening și un hanorac larg.  

Artista, care se laudă cu o avere de 1,4 miliarde de dolari, și iubitul ei, rapperul american A$AP Rocky (34 de ani), așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea lor copil, al cărui sex nu l-au dezvăluit încă. Rihanna și partenerul său mai au un băiețel, RZA Athelston Mayers, care s-a născut în mai 2022.

Kourtney Kardashian poartă în continuare ținute sexy

Kourtney Kardashian, îmbrăcată într-un compleu albastru, cu burta de gravidă expusă
Kourtney Kardashian, însărcinată cu al patrulea copil (Foto: Instagram)

Kourtney Kardashian (44 de ani) este una dintre cele mai sexy graviduțe! Vedeta a anunțat că este însărcinată luna trecută. Zilele trecute, bruneta și-a etalat burta proeminentă într-un compleu sexy, de culoare albastră, format dintr-o fustă mini și un sacou scurt. În picioare, Kourtney a ales să poarte o pereche de pantofi argintii, cu botul decupat.

Diva, care deține o avere de 65 de milioane de dolari, mai are trei copii cu fostul iubit Scott Disick, Mason (13 ani), Penelope (10 ani) și Reign (8 ani), iar actualul ei soț, muzicianul Travis Baker (47 de ani), mai are doi cu fosta lui nevastă Shanna Moakler, Albama (19 ani) și Landon (17 ani).

Lindsay Lohan, gravidă pe coperta revistei  „Allure”
Lindsay Lohan, cu burtica de gravidă pe coperta revistei „Allure”

Lindsay Lohan (37 de ani) este însărcinată pentru prima oară și nu își mai încape în piele de fericire de când a făcut anunțul! Ea și soțul ei, Bader Shammas (36 de ani), așteaptă un băiețel. Cuplul locuiește la Dubai și a dat fericita veste în martie.

Actrița americană, care are o avere de 2 milioane de dolari, a făcut recent și o ședință foto, cu burtica de graviduță la vedere. „Abia aștept să văd cum este să te simți mamă”, a declarat Lindsay Lohan, care se află în prezent în al treilea trimestru de sarcină, pentru revista Allure.

Karlie Kloss, într-o rochie neagră la Met Gala
Karlie Kloss este însărcinată cu al doilea copil (Foto: GETTYIMAGES)

Karlie Kloss (30 de ani) este și ea una dintre celebritățile care își expun cu mândrie burticile de graviduțe. Modelul american așteaptă cel de-al doilea copil cu soțul ei, omul de afaceri Joshua Kushner (38 de ani).

Cei doi mai sunt părinții unui băiețel de doi ani, pe nume Levi Joseph. Karlie Kloss, care are o avere de 40 de milioane de dolari, a anunțat că este însărcinată în luna mai. „Nu și-a dat seama nimeni că sunt gravidă pentru că am purtat geacă de iarnă”, a glumit manechinul, într-un interviu acordat postului american ET!.

Roxy Horner, îmbrăcată în costum de baie, însărcinată în 7 luni
Roxy Horner este însărcinată în 7 luni (Foto: Instagram)

Roxy Horner (32 de ani) și iubitul ei, comediantul britanic Jack Whitehall (35 de ani) vor deveni părinți pentru prima oară. Superba blondă este însărcinată în șapte luni, iar zilele trecute s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la vedere burtica de graviduță, care, ce-i drept, nu este foarte proeminentă.

Modelul, care are o avere de 1 milion de dolari, va avea o fetiță, însă nu s-a hotărât ce nume îi va pune.

Crystal Leigh și soțul ei, Michael Klifford
Crystal Leigh și soțul ei, Michael Klifford, așteaptă primul copil (Foto: Instagram)

Crystal Leigh (34 de ani) a anunțat că este gravidă, pe 12 iunie. Ea și soțul ei, chitaristul trupei 5 Seconds of Summer Michael Clifford (27 de ani), așteaptă primul lor copil. Influencerița americană, care deține o avere de 5 milioane de dolari, s-a fotografiat recent cu burtica la vedere, și a publicat imaginile pe pagina sa de Instagram.

„În prezent, eu sunt două persoană, două inimi, două suflete și devin o persoană mai bună pe zi ce trece. Mă simt mai fericită ca niciodată și sunt onorată că pot trăi această experiență, a declarat Crystal”, pe rețelele sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net