Rihanna și ASAP Rocky au făcut nunta în cel mai nou videoclip! Când fac pasul cel mare și în viața reală?

Ultima actualizare:

Se pregătesc pentru pasul cel mare? Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, și-au „exersat” nunta în cel mai recent videoclip muzical al rapperului, iar mireasa a fost una atipică, exact așa cum ne-am fi așteptat din partea cântăreței. Iată imaginile!

Rihanna și ASAP Rocky au făcut nunta în cel mai nou videoclip Foto: Getty
Rihanna și ASAP Rocky au făcut nunta în cel mai nou videoclip Foto: Getty

Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, au ajuns în fața altarului în cel mai nou videoclip al rapperului, iar fanii lor sunt convinși că evenimentul urmează să aibă loc cât de curând și în realitate.

Rihanna și ASAP Rocky s-au căsătorit în cel mai nou clip al rapperului

Pentru piesa „D.M.B”, cei doi îndrăgostiți au îmbrăcat hainele de miri și și-au unit destinele, aceasta fiind doar o repetiție pentru ceea ce va urma și în realitate, mai spuns admiratorii celor doi.

„Mirii” au profitat de ocazie și și-au ales ținute extravagante pentru ceremonia din videoclip. ASAP Rocky a purtat un costum simplu, negru, pe care l-a accesorizat însă cu o pereche de o ochelari trendy, iar Rihanna a fost o mireasă atipică, alegând să nu îmbrace clasica rochie albă. Cântăreața a purtat o ținută de un roșu aprins, acoperindu-se cu un voal în aceeași nuanță.

Pe lângă căsătoria „virtuală”, videoclipul a reprezentat și o altă premieră pentru artist. ASAP Rocky și-a făcut astfel debutul și ca regizor, conceptul clipului apariținându-i în totalitate. Cei doi parteneri urmează să devină în curând părinți pentru prima oară, însă relația lor din ultima perioadă a fost umbrită de câteva evenimente neplăcute. 

Citește și: Rihanna umblă mai mult dezbrăcată de când e gravidă. Cele mai trăsnite apariții ale divei

Rihanna și ASAP Rocky nu s-au despărțit

Apariția celor doi împreună în clipul artistului pune capăt și zvonurilor recente potrivit cărora rapperul ar fi înșelat-o pe Rihanna, iar cei doi s-ar fi despărțit. De asemenea, tot de curând,  artistul a fost arestat de polițiștii din Los Angeles pentru un schimb de focuri în care a fost implicat anul trecut.

Rocky, al cărui nume real este Rakim Mayers, a fost investigat de oamenii legii și ținut în arest, însă ulterior a fost eliberat. 

Citește și: Rihanna, devastată de arestarea lui ASAP ROCKY: «Plânge întruna»

Cât despre Rihanna, sarcina vedetei este deja una avansată, iar artista a profitat de această perioadă pentru a purta numai ținute extravagante, cu vedere la burtica pe care o poartă atât de mândră. Cântăreața internațională nu mai are însă mult până când va naște. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net