Rihanna, devastată de arestarea lui ASAP ROCKY: «Plânge întruna»

Ultima actualizare:

Rihanna este copleșită de durere, după ce poliția l-a arestat pe iubitul, A$AP ROCKY, chiar sub ochii ei pe aeroportul din Los Angeles. Vedeta este însărcinată cu copilul lui Rocky și îi este teamă, că cel mic va veni pe lume, cât timp tatăl este în închisoare.

Rihanna, devastată de arestarea lui ASAP ROCKY: «Plânge întruna»
Rihanna, devastată de arestarea lui ASAP ROCKY: «Plânge întruna»

Se pare că Rihanna a fost forțată să anuleze petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului ei cu A$AP Rocky, după ce rapperul de 33 de ani fost arestat chiar în fața artistei, pe aeroportul din Los Angeles.

Citește și Iubitul Rihannei, certat cu legea! A$AP Rocky a fost arestat de polițiștii din Los Angeles

Cântăreața, însărcinată, în vârstă de 34 de ani, care își așteaptă primul copil cu A$AP, a fost văzută plângând pe Aeroportul Internațional din Los Angeles, atunci când ofițerii l-au arestat pe tatăl copilului ei, miercuri dimineață.

Rihanna a fost nevoită să amâne petrecere în cinstea bebelușului ei și al lui A$AP și care urma să aibă loc la doar câteva ore după ce au aterizat pe aeroport. Vedeta este disperată și se teme că cel mic va veni pe lume, în absența tatălui, care, la acest moment, este după gratii. 

Rihanna a fost acolo când Rocky a fost arestat și de atunci plânge fără oprire. Este însărcinată în mare măsură și acestea sunt acuzații foarte grave, este un scenariu de coșmar pentru ea. Rihanna a fost foarte, foarte supărată și stresată de arestarea lui Rocky. Nu este cel mai bun moment pentru ea să treacă prin astfel de emoții negative.”, a declarat o sursă potrivit The Sun. 

Iubitul Rihannei este investigat de poliție de mai mult timp

În urma unei călătorii cu Rihanna, Rocky, pe numele său real, Rakim Mayers, a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles în legătură cu un presupus atac cu armă de foc, din 2021.

Rapperul a fost eliberat pe o cauțiune de 550.000 de dolari, după ce poliția din LAPD ar fi intrat cu forța în casa lui.

Citește și Iubirile neîmplinite ale Rihannei! Leonardo di Caprio și miliardarul Hassan Jameel n-au rezistat alături de vedetă

Potrivit rapoartelor, ROCKY nu a primit un avertisment cu privire la arestare, despre care se spunea că a fost pregătită cu o săptămână înainte și cel puțin 10 ofițeri îl așteptau pe aeroportul, unde a avut loc flagrantul. 

TMZ a raportat că echipa lui Rocky nu a înțeles de ce nu au fost informați, deoarece el nu ar fi scăpat, dar surse ale forțelor de ordine au susținut că ofițerii au vrut să-l surprindă pe artist, în speranța că vor găsi asupra sa arma de foc a folosită în timpul atacului din noiembrie, anul trecut. 

Potrivit publicației, ofițerii au vrut să găsească arma și s-au gândit că, dacă oferă un avertisment, ar putea avea un impact asupra anchetei și astfel au coordonat arestarea și percheziția proprietății sale în același timp.

A$AP ROCKY fusese investigat de poliția din Los Angeles, dar acest lucru nu fusese cunoscut până acum, un purtător de cuvânt confirmând detalii despre presupusul atac și arestarea sa.

Incidentul ar fi avut loc pe 6 noiembrie, în zona Hollywood, în jurul orei 22:15. Se presupune că Rocky și presupusa victimă erau „cunoștințe vechi”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net