Rihanna și A$AP Rocky s-au despărțit? Reacția artistei după ce a fost înșelată cu un designer de origine română

Ultima actualizare:

Rihanna va deveni mamă, pentru prima dată, în doar câteva săptămâni. Deși ar trebui să fie liniștită și să se bucure din plin de perioada pe care o traversează, artista se confruntă cu o situație neplăcută. Conform publicațiilor britanice, solista s-a despărțit de tatăl copilului ei, după ce ar fi aflat că a înșelat-o!

Rihanna ar fi fost înșelată de rapper Sursă foto: Profimedia
Rihanna ar fi fost înșelată de rapper Sursă foto: Profimedia

Fanii sunt convinși că Rihanna s-a despărțit de iubitul ei rapper A$AP Rocky cu doar câteva săptămâni înainte ca ei să-și țină în brațe copilul pe care îl au împreună.

Rihanna a fost înșelată de A$AP Rocky?

Zvonurile au început să ia amploare după ce un influencer de modă a susținut, într-un tweet, că A$AP, pe numele real Rakim Mayers, a înșelat-o pe vedeta însărcinată cu designerul de pantofi Amina Muaddi. Deși afirmațiile nu au fost verificate, acest lucru nu i-a împiedicat pe internauți să ia cu asalt secțiunea de comentarii de pe Twitter și să-și exprime punctul de vedere. 

Amina Muaddi este cea cu care Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna
Amina Muaddi este cea cu care Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna

Mesajul bloggerului de modă Louis Pisano spunea: „Rihanna și ASAP Rocky s-au despărțit. Rihanna s-a despărțit de el după ce l-a prins înșelâno cu designerul de pantofi Amina Muaddi. ASAP & Amina nu reprezintă un element de noutate, deoarece ei au avut o legătură cu ani în urmă și au colaborat împreună la lansarea unei colecții de pantofi". 

Amina are origini românești

Amina Muaddi este una dintre cele mai apreciate creatoare de pantofi din lume și se bucură de un succes fulminant. A colaborat cu nume răsunătoare de la Hollywood, între care se numără Kim Kardashian și Rihanna. 

Amina are o mamă româncă și un tată iordanian, iar întreaga ei copilărie a fost una marcată de nenumărate călătorii. S-a născut în Iordania, însă în anul 2019 locuia în Italia, acolo unde savura din plin atmosfera multiculturală. Părinții Aminei s-au cunoscut în vremea în care ambii erau la facultate, în București. Mama Aminei a fost cucerită de dezinvoltura arătată de tatăl ei și a fost cucerită iremediabil! 

  „E adevărat că mama e româncă și tata iordanian, dar mă simt în aceeași măsură și italiancă, pentru că mi-am petrecut majoritatea vieții în Italia, deci e cultura pe care am experimentat-o cel mai mult. Am trăit primii șapte ani în Iordania, apoi nouă ani în România, iar de la 16 ani locuiesc în Italia. Am, deci, câte ceva din aceste trei culturi în mine", declara Amina pentru Elle. 

Citește și: Rihanna, în cea mai golașă ținută de până acum 

Louis a susținut în tweet-urile sale că A$AP, în vârstă de 33 de ani, și Amina s-au întâlnit în trecut, dar, deși cei doi sunt prieteni de ani de zile, nu se știe dacă relația lor a fost vreodată de natură romantică.

În urmă cu trei zile, Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a fost văzută într-o pereche de pantofi creați de Amina și a postat pe Instagram imagini cu look-ul.

Amina, 35 de ani, a povestit anterior pentru British Vogue cum a început relația ei de lucru cu cântăreața, explicând: „Eu și stilistul Rihannei suntem prieteni, așa că a văzut câteva prototipuri. Dar apoi și-a cumpărat câteva perechi și a fost foarte încântată. Este o persoană atât de drăguță. Mi-a trimis niște haine Fenty când și-a lansat propria colecție". 

Rihanna și iubitul ei au infirmat despărțirea

Reprezentanții Rihannei și ai rapperului Rocky au infirmat, însă despărțirea, și susțin că totul este "sută la sută în regulă între Rihanna și ASAP". Aceștia nu au făcut comentarii suplimentare pe marginea subiectului.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2013, însă după despărțirea de atunci, fiecare dintre ei a fost implicat în alte relații. În anul 2021, artistul confirma că formează un cuplul alături de frumoasa vedetă și se declara cel mai fericit bărbat de pe Pământ.

De-a lungul timpului, Rihanna a avut relații cu nume sonore din industria muzicală și nu numai. Este de notorietate legătura pe care a avut-o cu Chris Brown, dar și episoadele de violență domestică prin care a trecut datorită ieșirilor nervoase ale artistului. Chris Brown, Matt Kemp, Drake, Leonardo DiCaprio, Travis Scott, Jassan Jameel sunt bărbații cu care artista a avut relații.

Vezi și: Rihanna, o nouă apariție excentrică! A petrecut până în zori

De când a aflat că va deveni mamă, Rihanna nu s-a sfiit să își pună silueta în evidență. A îmbrăcat haine cu decupaje ample, din piele și a atras atenția la toate evenimentele mondene la care a participat datorită alegerilor vestimentare curajoase pe care le-a făcut. 

Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să se simtă neatrăgătoare și le induce ideea că nu sunt sexy în această perioadă. Este o prostie, iar eu nu cred în ideea asta. Așa că încerc lucruri pe care s-ar putea să nu fi avut încredere să le încerc înainte de a fi însărcinată. Cu cât sunt haine cu mai multe bretele sau decupaje, cu atât sunt mai interesante pentru mine", declara Rihanna, despre decizia ei de a alege haine pe care nu multe gravide ar îndrăzni să le poarte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net