Rihanna, în cea mai golașă ținută de până acum. Trebuie să nască în câteva săptămâni

Ultima actualizare:

Rihanna și-a etalat, din nou, burtica de gravidă. Vedeta a ales pentru recenta apariție în public o ținută ce a uimit fanii.

Rihanna are o avere de 1,7 miliarde de dolari
Rihanna are o avere de 1,7 miliarde de dolari

Rihanna se află la doar câteva săptămâni distanță până să dea naștere primului ei copil.

Cântăreața continuă să-și etaleze burtica, dar și ținutele elegante de femeie însărcinată pe care le  prezintă publicului, ori de câte ori iese în oraș.

La ultima plimbare, în timp ce se îndrepta către un restaurant pentru a lua cină, aceasta a ales să poarte o bluză din satin ce lăsa să se vadă burtica, dar și o pereche de pantaloni foarte scurți din bumbac, roz cu alb. De asemenea, cântăreața a ales să poarte în picioare o pereche de adidași albi, cu sclipici, asortați cu geanta, conform dailymail.co.uk.

Rihanna, la o ieșire în oraș foto: Profimedia
Rihanna, la o ieșire în oraș foto: Profimedia

Cântăreața și-a coafat parul într-un coc dezordonat și s-a machiaj putin, pentru a-și evidenția frumusețea naturală.

Rihanna și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă foto: Profimedia
Rihanna și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă foto: Profimedia

Ea a accesorizat ținuta cu un lanț plin de diamante și cercei micuți, în timp ce purta o pereche de ochelari de soare supradimensionați în mână.

Rihanna și relația cu iubitul său

Femeia de afaceri a dorit să-și țină fanii la curent cu toate noutățile din viața sa, așa cum a făcut și când a anunțat că este gravidă.

La începutul anului, Rihanna și iubitul ei și-au făcut câteva fotografii împreună, în New York, în care cântăreața își arată burta destul de dezvoltată, semn că era deja însărcinată în câteva luni, scrie Revista People.  

Cântăreața este împreună cu A$AP Rocky, al cărui nume real real este Rakim Athelaston Mayers. Artistul care este originar la rândul lui din Barbados, ca și Rihanna, a fost recompensat cu mai multe premii BET la categorii dedicate muzicii hip-hop. El a primit şi două nominalizări la Grammys Awards.

Rihanna are o avere de 1,7 miliarde de dolari

Rihanna are o carieră de succes, dar și o avere pe măsură. Cântăreața și-a mărit averea la 1,7 miliarde de dolari, datorită liniei sale de cosmetice Fenty Beauty și liniei de lenjerie Savage Fenty.

Citește și Cronica Instagramului. Salma Hayek - blocată în baie, Rihanna - în lenjerie intimă la Paris, Hulk Hogan - divorțat

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net