Rihanna, o nouă apariție fabuloasă în Malibu. Vedeta a făcut furori

Ultima actualizare:

Rihanna, una dintre cele mai celebre artiste din lume a făcut din nou furori cu o apariție fabuloasă, în cadrul unui eveniment de fițe din Malibu.

Rihanna, o nouă apariție fabuloasă în Malibu. Vedeta a făcut furori
Rihanna, o nouă apariție fabuloasă în Malibu. Vedeta a făcut furori

Rihanna, artista, în vârstă de 33 de ani, urmează să aibă primul copil cu iubitul ei A$AP Rocky. Cântăreața și-a anunțat sarcina luna trecută, în timpul unei ieșiri prin New York, alături de viitorul tată al copilului. 

Rihanna și-a făcut recent apariția în cadrul unui eveniment public la Malibu. Ea a venit pentru a lua cina la celebrul local Nobu, cu un tricou Chicago Bulls și o haină din blană artificială roșie în formă de inimă.

Viitoarea mamă a asortat ținuta sport cu pantaloni maro, tocuri înalte și o jachetă din blană artificială roșie în formă de inimă, de la brandul Saint Laurent, din faimoasa colecție din 2016. 

După speculații intense, Rihanna a confirmat zvonurile despre bebelușul ei la sfârșitul lunii trecute, când s-a afișat cu A$AP Rocky pe străzile din New York.

Rihanna și A$AP Rocky, fabuloși pe covorul roșu

Rihanna și iubitul ei A$AP Rocky au fost prezenți la un eveniment select din Los Angeles, iar la acel moment vedeta a strălucit pe covorul roșu. Fanii au fost absolut surprinși de imaginea Rihannei care arăta mai frumoasă ca oricând. Vedeta a fost îmbrăcată într-o vestimentație strălucitoare din paiete și încălțată cu o pereche de tocuri amețitoare.

Artista este una dintre cele mai de succes artiste americane. Rihanna s-a lansat ca cântăreață în 2005, iar muzica ei i-a câștigat o mulțime de fani și o avere de invidiat. Artista nu s-a limitat doar la muzică, ci s-a implicat și în domeniul modei și a produselor de frumusețe cu noul ei brand Fenty. 

Rihanna a dat lovitura cu brandul său Fenty, iar în 2019 a avut și o prezentare de modă care a revoluționat industria. Artista a inclus printre modele femei care nu se aliniază standardelor de frumusețe din industria modei. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net