Rihanna, o nouă apariție excentrică! Vedeta însărcinată a petrecut până în zori și a făcut spectacol

Rihanna va deveni mamă în scurt timp. De când a făcut public anunțul că așteaptă un copil, Rihanna s-a afișat de numeroase ori în ținute îndrăznețe, sumare, care au lăsat la vedere burtica de gravidă. 

Rihanna va naște curând Sursă foto: Profimedia
Rihanna va naște curând Sursă foto: Profimedia

Rihanna și rapperul ASAP Rocky vor deveni părinți curând, iar artista se simte foarte bine în propria piele de când este însărcinată. S-a afișat la multe evenimente în ținute pe care nu multe dintre gravide ar avea curajul să le poarte și trebuie să recunoaștem vedeta radiază de fericire,  iar sarcina pare să-i fi accentuat frumusețea. 

După decernarea Premiilor Oscar, multe dintre vedete au participat la o petrecere exclusivistă susținută la Chateau Marmont, în Los Angeles. Rihanna nu a lipist de le eveniment.

A sosit însoțită de logodnicul său și a furat toate privirile celor prezenți datrită ținutei avute și a tonusului excelent. Rihanna a optat pentru o pereche de pantaloni supradimensionați, iar partea de sus a trupului a fost acoperită doar de un top minisul. Din nou, burtica a fost la vedere! 

Citește și: Rihanna, cerută în căsătorie? Inelul imens cu diamante pe care l-a primit din partea lui ASAP Rocky

Vedeta a purtat discuții cu cei prezenți, a împărțit zâmbete în stânga și în dreapta și a avut curajul de a se urca și pe ringul de dans, totul spre surprinderea celor prezenți la eveniment. 

Rihanna a vorbit deschis despre sarcina sa și a subliniat că se simte mai sexy ca oricând. „Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să se simtă neatrăgătoare și le induce ideea că nu sunt sexy în această perioadă. Este o prostie, iar eu nu cred în ideea asta. Așa că încerc lucruri pe care s-ar putea să nu fi avut încredere să le încerc înainte de a fi însărcinată. Cu cât sunt haine cu mai multe bretele sau decupaje, cu atât sunt mai interesante pentru mine", declara Rihanna, conform The Mirror.

Vezi și: Rihanna umblă mai mult dezbrăcată de când este gravidă

Ediția cu numărul 94 a premiilor Oscar a fost una discutată la nivel mondial. Din nefericire, nu datorită marilor câștigători sau a rochiilor de seară spectaculoase avute de vedete, ci din cauza unui incident care l-a avut protagonist pe actorul Will Smith. Scos din fire de o afirmație făcută de prezentatorul Chris Rock, Will Smith a urcat pe scenă și i-a aplicat o palmă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net