Rihanna, în cea mai îndrăzneaţă ţinută: cu burtica de gravidă pe afară şi fără sutien

Ultima actualizare:

S-a ascuns până la anunţul sarcinii din ianuarie, dar acum Rihanna umblă în cele mai decoltate, strâmte şi golaşe ţinute pe care le-ar putea purta cineva. Recent, cântăreaţa de 34 de ani şi-a afişat burtica de gravidă într-o salopetă tăiată chiar în dreptul abdomenului, o ţinută pe care nu multe femei însărcinate ar purta-o.

Rihanna este o gravidă nonconformistă foto: Instagram
Rihanna este o gravidă nonconformistă foto: Instagram

Rihanna a luat cu asalt Săptămâna Modei din Paris. După ce a purtat o rochiţă complet transpartentă, cu bretele, artista a apărut vineri, 5 martie, într-o salopetă albastră, fără sutien şi cu burtica de gravidă pe afară.

Cu părul într-un coc şi pantofi şi ochelari de soare în culoarea ţinutei, Rihanna a fost o apariţie complet ieşită din comun.

Rihanna vrea să fie o gravidă sexy

De altfel, Rihanna a dezvăluit, recent, că nu vrea să fie o gravidă convenţională şi că vrea să adopte ţinute sexy.

“Îmi place să merg pe ideea de a fi sexy. Când femeile rămân gravide, societatea tinde să le spună să se ascundă, să nu mai fie sexy, că acum nu sunt sexy, dar că la un moment dat, vor fi din nou sexy. Nu cred în aşa ceva. Încerc să port lucruri pe care nu le-aş fi purtat înainte de a fi gravidă. Cum cât sunt mai sumare, cu cât au mai multe breterele, mai multe tăieturi, cu atât sunt mai potrivite”, a declarat Rihanna, notează dailymail.co.uk.

Rihanna a anunţat că e gravidă într-o jachetă de peste 10.000 de dolari

Rihanna şi iubitul ei, A$AP Rocky, au anunţat că vor deveni părinţi, în luna ianuarie, după o perioadă în care s-a tot zvonit că solista de 34 de ani va avea un copil cu rapper-ul american. Ei nu au dat însă detalii despre sarcină, când ar trebui să nască Rihanna sau ce sex are bebeluşul. 

Rihanna, în ţinuta în care a anunţat sarcina foto: instagram
Rihanna, în ţinuta în care a anunţat sarcina foto: instagram

Rihanna a făcut anunţul prin intermediul unor imagini surprinse în cartierul Harlem, din New York, în care ea şi A$AP Rocky apar ţinându-se de mână. Artista a purtat, atunci, o ţinută extrem de scumpă, în care şi-a etalat burtica de gravidă. Ea a optat pentru o jachetă matlasată, lungă, de culoare roz, pe care a ţinut-o deschiată tocmai în dreptul burticii. Haina este, de fapt, o piesă vintage, realizată de Karl Lagerfeld, pentru Chanel, în 1996 şi costă 10,672 de dolari. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net