Rihanna, cerută în căsătorie? Inelul enorm cu diamante etalat de vedetă

Ultima actualizare:

Rihanna a afișat un inel superb cu diamante pe degetul inelar, în timpul unei ieșiri în New York. Vedeta a apărut zâmbitoare și cu burtica de gravidă la vedere, iar inelul cu diamant, care îi completa look-ul, este un indiciu clar că e posibil ca vedeta să fi fost cerută în căsătorie de artistul A$AP ROCKY.

image

Rihanna, 34 de ani, a ieșit la cumpărături pe străzile din New York, alături de câțiva membrii ai familiei și a vizitat mai multe magazine de lux în căutare de haine pentru nou-născuți. 

Artista și-a făcut apariția cu burtica la vedere, într-o vestimentație lejeră formată din blugi largi, tricou care îi lăsa burtica la vedere și o pereche cu tocuri, element vestimentar la care nu renunță deși mai are foarte puțin până când va naște. 

Citește și Rihanna umblă mai mult dezbrăcată de când e gravidă. Cele mai trăsnite apariții ale divei

Vedeta care așteaptă primul ei copil cu iubitul A$AP Rocky a fost surprinsă de paparazzii, iar elementul surprinzător care a putut fi remarcat a fost inelul enorm cu diamante pe care Rihanna îl purta pe degetul inelar, semn că ar fi fost cerută în căsătorie de iubitul ei A$AP Rocky. 

A$AP este cunoscut pentru faptul că îi place să o răsfețe pe viitoarea mamă a copilului său și a declarat despre Rihanna în repetate rânduri că este femeia ideală. De aceea este foarte posibil ca artistul să o fi cerut pe Rihanna în căsătorie și să-i fi oferit inelul enorm cu diamante pe care artista l-a etalat la ultima ieșire în oraș, notează Daily Mail

Povestea de dragoste dintre A$AP și Rihanna a început acum 10 ani

Rihanna și A$AP s-au cunoscut de fapt în urmă cu 10 ani, iar la vremea aceea erau doar prieteni, deși artistul american era de-a dreptul fascinat de Riri. A$AP și-a demonstrat la vremea aceea aprecierea față de Rihanna când a invitat-o să filmeze un clip împreună, în care ea juca rolul iubitei raperului american.

Ani mai târziu relația dintre ei a evoluat într-o poveste de dragoste, care a culminat cu sarcina Rihannei, fapt la care nimeni nu se aștepta. 

Citește și Rihanna, în cea mai îndrăzneaţă ţinută: cu burtica de gravidă pe afară şi fără sutien

Miliardara a vorbit recent despre sarcină și maternitate la evenimentul de lansare a noii linii de cosmetice Fenty Beauty.

Ea a declarat că se află într-o perioadă frumoasă a vieții și că maternitatea este o provocare din toate punctele de vedere, mai ales în privința vestimentației. 

Ea a explicat: „Totul este o provocare, de la îmbrăcat la cum mă machiez. Dar îmi plac provocările."

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net