Iubitul Rihannei, certat cu legea! A$AP Rocky a fost arestat de polițiștii din Los Angeles

Ultima actualizare:

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, nu are deloc liniște înainte de a deveni mamă. Dacă săptămâna trecută, iubitul ei era acuzat de infidelitate, de această dată, el a fost arestat în Los Angeles în legătură cu un schimb de arme la care a luat parte anul trecut.

Iubitul Rihannei a fost arestat Sursă foto: Profimedia
Iubitul Rihannei a fost arestat Sursă foto: Profimedia

A$AP Rocky, iubitul de 33 de ani al Rihannei și tatăl copilului artistei, are un trecut tumultos care pare să îl ajungă din urmă și să îi creeze probleme. Miercuri, 20 aprilie, artistul a fost arestat de polițiștii din Los Angeles pentru un eveniment la care a luat parte anul trecut, conform Pagesix.com.

Citește și: Rihanna, în cea mai golașă ținută de până acum 

Rocky, al cărui nume real este Rakim Mayers, a fost investigat de oamenii legii pentru presupusa sa implicare într-un schimb de focuri care a avut loc în data de 6 noiembrie 2021. Conform comunicatului emis de către polițiști, o ceartă între „două cunoștințe” a escaladat și suspectul a început să tragă cu o armă în victimă. În urma împușcăturii, suspectul și alți doi bărbați au fugit de la fața locului. În urma cercetărilor, polițiștii au ajuns la concluzia că cel care a tras focurile de armă a fost nimeni altul decât iubitul artistei. 

Nu este pentru prima dată când rapperul are probleme cu legea. În anul 2019, el a petrecut o lună de închisoare într-un pentienciar din Suedia, după ce a participat la o luptă de stradă cu niște personaje cunoscute pentru activitatea lor de traficare a substanțelor interzise. 

Iubitul Rihannei, acuzat de infidelitate

În urmă cu puțin peste o săptămână, rapperul era acuzat de un blogger de modă de faptul că ar avea o relație cu o creatoare de pantofi de origine română, cu care ar fi colaborat anterior. Reprezentanții artistului au negat despărțirea dintre Rihanna și Rocky, iar mai târziu ei au fost surprinși plimbându-se de mână pe străzile din țara natală a artistei, Barbados. La întoarcerea în Statele Unite ale Americii, Rocky nu a avut parte de prea multă liniște pentru că, iată, a fost găsit vinovat pentru o faptă pentru care spera să poată scăpa basma curată.

Vezi și: Rihanna a fost înșelată de iubit? 

Rihanna se pregătește să devină mamă

Rihanna este însărcinată și urmează să nască în orice moment. Pe parcursul celor nouă luni de sarcină, frumoasa artistă a îmbrăcat ținute foarte provocatpare, cu burtica la vedere, iar articolele vestimentare din latex, cu multe decupaje, au fost nelipsite. Rihanna s-a simțit mai frumoasă ca oricând și a radiat de fericire, iar acest lucru a putut fi observat lejer, cu fiecare apariție publică pe care a bifat-o.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net