Prima reacție a presupusei «amante» a iubitului Rihannei! Ce spune Amina Muaddi despre artistă

Ultima actualizare:

De câteva zile, pe întreg internetul, dar și în presa internațională, circulă mai multe zvonuri potrivit cărora relația dintre atriștii Rihanna și Asap Rocky ar fi în prezent pe muchie de cuțit, după ce rapperul american ar fi înșelat-o pe celebra cântăreață chiar cu Amina Muaddi, designerul ei de pantofi! Aceasta din urmă a rupt însă tăcerea și a făcut primele declarații pe marginea subiectului.

Amina Muaddi, primele declarații despre presupusa ei aventură cu Asap Rocky Foto: Instagram
Amina Muaddi, primele declarații despre presupusa ei aventură cu Asap Rocky Foto: Instagram

Designerul Amina Muaddi a fost implicată în ceea ce spune ea că ar fi o mare „minciună”, care s-ar fi propagat inițial pe rețelele de socializare, fiind negată de către sursele oficiale. Amina Muaddi a apelat la Instagram pentru a clarifica întreaga situație, după ce s-a zvonit că presupusa ei aventură cu Asap Rocky ar fi dus la separarea dintre el și Rihanna.

Amina Muaddi, primele declarații despre zvonurile presupusei ei aventuri cu Asap Rocky

Întotdeauna am crezut că o minciună nefondată răspândită pe rețelele de socializare nu merită niciun răspuns sau clarificări, în special una care este atât de josnică.

Inițial am presupus că această bârfă falsă, fabricată cu rea intenție, nu va fi luată în serios. Cu toate acestea, în ultimele 24 de ore, mi s-a reamintit că trăim într-o societate în care astfel de subiecte ajung să fie discutate cu atâta rapiditate, chiar dacă au baze nefondate, nimic nefiind interzis.”, și-a început ea mesajul.

Amina a continuat și și-a arătat regretul că astfel de zvon a apărut chiar în cea mai frumoasă perioadă pe care o trăiește Rihanna, artista urmând să devină în curând mămică pentru prima dată.

Citește și: Rihanna, cerută în căsătorie? Inelul enorm cu diamante etalat de vedetă

Ce spune Amina Muaddi despre Rihanna

Ar fi trebuit ca aceasta să fie una dintre cele mai frumoase perioade din viața cuiva. Prin urmare, trebuie să vorbesc (pe marginea subiectului n.r), deoarece acest lucru nu este îndreptat numai către mine, ci este legat de oameni pentru care am un mare respect și afecțiune.

Rih continuă să-și poarte senină sarcina, fiind cea mai bine îmbrăcată graviduță, iar eu mă întorc la afacerea mea.”, a mai scris designerul de pantofi.

De asemenea, o sursă apropiată cuplului a negat complet zvonurile despărțirii dintre cei doi artiști, susținând că „100% sunt tot împreună”. Rihanna se află în prezent în cel de-al treilea trimestru de sarcină, urmând să devină cât de curând mămică. Încă de când și-a anunțat sarcina, aceasta s-a afișat numai cu ținute spectaculoase, toate cu vedere la burtica de care este extrem de mândră.

Citește și: Rihanna umblă mai mult dezbrăcată de când e gravidă. Cele mai trăsnite apariții ale divei

Cine e Amina Muaddi. Designerul are origini românești!

Unele surse susțin că Amina Muaddi (35) s-ar fi născut chiar în România, având un tată iordanian și o mamă româncă. Celebrul designer de pantofi, care a cunoscut faima internațională, și-a petrecut 9 ani în țara noastră, dezvăluind acest lucru într-un interviu. Alte publicații susțin că aceasta s-ar fi născut în Iordania. De la vârsta de 16 ani însă, Amina locuiește în Italia.

Cât despre colaborarea cu starul internațional, se pare că Rihanna a fost impresionată de talentul și creațiile ei în materie de pantofi, așadar a cooptat-o pentru o colaborare în cadrul brand-ului său, Fenty. Zilele trecute, cântăreața a fost văzută chiar purtând o pereche pantofi din colecția Aminei Muaddi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net