Lindsay Lohan s-a făcut fată cuminte! Cu cine s-a căsătorit în secret

Ultima actualizare:

Lindsay Lohan, în vârstă de 36 de ani, este gata să lase trecutul întunecat în urmă și să înceapă o nouă viață, în care excesul de alcool și de substanțe interzise sunt doar niște amintiri îndepărtate. Vedeta s-a căsătorit în secret și pare să fie mai fericită ca oricând alături de bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze. 

Lindsay Lohan s-a căsătorit în secret!
Lindsay Lohan s-a căsătorit în secret!

Lindsay Lohan s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Bader Shammas, după ce l-a numit „soțul ei” într-o postare pe Instagram, sâmbătă. Actrița în vârstă de 36 de ani, născută în New York și-a anunțat oficial logodna cu Bader, în vârstă de 35 de ani, în noiembrie anul trecut, după un an de relație. 

Ar putea să te intereseze și: Cum arată în prezent Lindsay Lohan 

Acum se pare că s-au căsătorit, așa cum vedeta „Mean Girls" le-a spus celor 10,9 milioane de urmăritori: Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. M-ai găsit și ai știut că vreau să găsesc fericirea și sensul vieții este descrirea pe care Lindsay a scris-o în dreptul unei imagini în care apare alături de soțul său. 

Lindsay și Bader sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor, rare fiind ocaziile în care vorbesc despre povestea de dragoste pe care o trăiesc. 

După ani în care s-a luptat cu dependența de alcool și stupefiante, viața lui Lindsay Lohan a intrat pe un făgaș normal, iar vedeta pare să fie mai fericită ca oricând alături de cel care a făcut-o să creadă în dragoste. 

Vezi și: Lindsay Lohan, pictorial incediar pe plajele din Grecia 

Lindsay Lohan s-a luptat cu dependența de droguri și alcool 

Lindsay Lohan a cunoscut succesul în lumea de la Hollywood de la o vârstă fragedă, iar pentru a face față presiunii care era pusă asupra sa s-a refugiat, vreme de mulți ani, în consumul excesiv de alcool. Nici substanțele interzise nu îi sunt străine.

Cât despre viața ei sexuală, Lindsay a recunoscut că îi plac atât bărbații, cât și femeile și că a suferit nespus în urma unei relații nereușite pe care ar fi avut-o cu DJ-ul Samantha Ronson.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net