Alcoolul le-a distrus viaţa

Ultima actualizare:
Macaulay Culkin s-a ratat după ce a dat în patima beţiei
Macaulay Culkin s-a ratat după ce a dat în patima beţiei

Beţia le-a luat minţile! Au fost frumoşi şi celebri, dar dependenţa de alcool i-a distrus. Între starurile ratate din această cauză se numără: Macaulay Culkin, Drew Barrymore, Matthew Perry, Pamela Anderson şi Lindsay Lohan.

Macaulay Culkin (38 de ani) a fost cel mai bine plătit copil-star din istorie după marele succes din “Singur acasă”, din 1990.

Matthew Perry s-a îngrăşat şi s-a urâţit de la beţii
Matthew Perry s-a îngrăşat şi s-a urâţit de la beţii

După ce l-a întruchipat pe simpaticul puşti Kevin McAllistair, în două filme din această serie, toată lumea se aştepta să dea lovitura la Hollywood. Însă viciile l-au nenorocit. A fost căsătorit cu Rachel Miner între 1998 şi 2000 şi, din 2002 până în 2010 a avut o relaţie cu Mila Kunis. Despărţirea de aceasta l-a debusolat complet. A dat în patima beţiei şi a drogurilor. Astăzi nu mai trezeşte interesul producătorilor de filme. Are o avere de 15 milioane $.

Nu mai primesc roluri în filme

Actriţa Drew Barrymore (44 de ani) trece prin momente de coşmar din cauza beţiei. Ea susţine că nu poate să mai trăiască fără alcool. A reuşit să scape de dependenţa de cocaină, însă nu se poate despărţi de băutură. Începe fiecare zi cu alcool. Deşi e mama a două fete, Olive (6 ani) şi Frankie (4 ani), Drew nu reuşeşte să învingă patima beţiei. În 2016, a finalizat divorţul de al treilea soţ, Will Kopelman, tatăl celor două fete, după 4 ani de căsnicie. Drew a devenit celebră la numai 7 ani, în filmul “E.T. Extraterestrul”, dar acum cariera ei e în declin. Are averea de 126 milioane $.

Pamela Anderson e scoasă beată-mangă din cluburile de noapte
Pamela Anderson e scoasă beată-mangă din cluburile de noapte

Actorul Matthew Perry (49 de ani) nu mai are nimic din farmecul personajului pe care l-a întruchipat în serialul “Prietenii tăi” din 1994. Starul, care are o avere de 70 milioane de dolari, s-a îngrăşat din cauza abuzurilor de droguri şi alcool. Are faţa umflată şi urâţită, în comparaţie cu aspectul lui robust din tinereţe. Din 2017 nu a mai primit roluri în filme.

Lindsay Lohan s-a buhăit de la băutură
Lindsay Lohan s-a buhăit de la băutură

Sex-simbol şi fotomodel Playboy, Pamela Anderson (51 de ani) a ajuns aproape o ruină din cauza beţiilor. Diva e azi o femeie buhăită după ce a fost scoasă pe braţe din cluburi beată-mangă în trecut. Vedeta din “Baywatch”, cu averea de 12 milioane $, nu poate să stea departe de alcool. A avut 3 soţi şi are 2 copii.


  Lindsay Lohan s-a buhăit de la băutură
Lindsay Lohan s-a buhăit de la băutură

Lindsay Lohan (32 de ani) a câştigat bani frumoşi pe vremea când era un copil-star de mare succes. Ce folos însă, pentru că toată averea de 7 milioane de dolari a făcut-o praf, aruncând banii pe droguri şi alcool. Ani de zile a fost nelipsită de la petreceri şi dezmăţ. Ba chiar a ajuns şi la puşcărie din cauza viciilor. Şi-a ruinat şi viaţa, şi cariera!  

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el