Lindsay Lohan este însărcinată! Modul inedit prin care a făcut marele anunț

Ultima actualizare:

Mult iubita actriță Lindsay Lohan a făcut anunțul vieții ei: este însărcinată! Artista în vârstă de 36 de ani așteaptă primul ei copil cu soțul său Bader Shammas. Anunțul a fost făcut pe Instagram printr-o postare cu totul inedită.

Lindsay Lohan este însărcinată
Lindsay Lohan este însărcinată

Vedeta din „Parent Trap" a ales să facă anunțul printr-o fotografie în care apare un body alb de bebeluș pe care scrie „cooming soon", sub care a scris mesajul: „Suntem binecuvântați și emoționați! 🙏🤍👶🍼", etichetându-l pe Shammas în postare.

Artista s-a căsătorit la începutul lunii iulie, după ce și-a anunțat logodna cu o serie de fotografii pe Instagram în noiembrie 2021. Vestea căsătoriei a venit după ce actrița l-a numit pe Shammas „soțul" ei într-o postare pe Instagram.

„🎂❤️🥰Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Nu pentru că am nevoie de un bărbat, ci pentru că el m-a găsit pe mine și a știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp", și-a început Lohan legenda la o fotografie cu cei doi.

Ea a adăugat: „Sunt uimită că el este soțul meu. Viața mea și totul pentru mine. ❤️ fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi 💖🙏🙏".

În februarie 2020, Lohan a stârnit pentru prima dată zvonuri legate de o nouă relație când a împărtășit o fotografie de grup, care a fost ștearsă între timp, de la un festival de muzică din Dubai, menționând cu dezinvoltură un „iubit" în descrierea pozei.

lindsay lohan

În imagine, Lohan putea fi văzută pozând fericită între un bărbat cu o jachetă neagră și toboșarul Bastille, Chris „Woody" Wood, care a cântat cu trupa sa în acea seară. De asemenea, în grup se aflau sora artistei, Aliana, și rockerul Dan Smith.

Lohan, felicitată de marile staruri

Paris Hilton s-a arătat foarte încântată de vestea sarcinii lui Lindsay Lohan. Într-un interviu acordat  celor de la Access Hollywood, Hilton a făcut mai multe mărturisiri despre anunțul conform căreia Lohan este însărcinată și a ținut să îi ofere mai multe sfaturi. 

Paris Hilton si fiul  foto   Instagram jpg

„Sunt atât de încântată pentru ea", a spus Paris Hilton, în vârstă de 42 de ani. „Este pur și simplu emoționant să îmi văd toți prietenii mei crescând și întemeindu-și familii. Sfatul meu este doar să se bucure de fiecare moment, pentru că este atât de prețios."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net