Lindsay Lohan a mai dat o țeapă! Actrița e dată în judecată pentru suma de 365.000 $

Ultima actualizare:

    Lindsay Lohan, de 34 de ani, a promis că scrie o carte în 2014 și nici până azi nu a scris un rândfoto: Profimedia
Lindsay Lohan, de 34 de ani, a promis că scrie o carte în 2014 și nici până azi nu a scris un rândfoto: Profimedia

Lindsay Lohan este poate cea mai mare escroacă de la Hollywood! Actrița în vârstă de 34 de ani este dată în judecată de editura HarperCollins pentru că a promis că scrie o carte, nu a scris-o și s-a făcut că plouă. Ea a primit un avans de 365.000 de dolari în 2014 și în 2018 s-a făcut că plouă și nu a vrut să mai dea banii înapoi.

Țeapă în stil Lohan! Lindsay Lohan nu se dezminte: este tot țepară! Actrița a mai dat o țeapă. De data aceasta editurii HarperCollins cu care a semnat un contract în 2014, prin care se obliga să scrie o carte despre viața ei până în 2017, dar pe care l-a reziliat în 2018. Ea a primit un avans de 350.000 de dolari și nu vrea să mai dea banii înapoi. Editura HarperCollins a dat-o în judecată cerând restituirea avansului și daune. Conform Forbes, Lindsay Lohan are o avere de 800.000 de dolari, după ce a tocat în ultmii ani peste 30 de milioane de dolari.

Citește și:

În ce hal arată Lindsay Lohan!

Lindsay Lohan a revenit la vechile obiceiuri: «E un coșmar să fii în preajma ei»

Lindsay Lohan acuzată că nu își respectă promisiunile

Actrița care a debutat la 10 ani în soap opera ”O altă lume” și apoi a dat lovitura în filmul ”Capcană pentru părinți” din 1998, adică doi ani mai târziu, are cariera în cădere liberă. Petrecăreață din cale afară, cu apucături bizare (n.r. în urmă cu zece ani a furat o haină de blană de la o petrecere) și mare consumatoare de alcool și substanțe interzise, Lindsay Lohan a reușit să dea cu piciorul tuturor oportunităților și să își toace averea de 30 de mlioane de dolari pe nimicuri. Ea a mai jucat în ”Freaky Friday” (2003) și ”Mean Girls” (2004). În ultimii ani a fost dată în judecată de șoferul personal, de bodyguard și de câteva companii de cosmetice pentru că fie a uitat să își plătească datoriile, fie a uitat că a primit bani pentru campanii publicitare și a refuzat să îi mai dea înapoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net