Ce mutre aveţi când vă prinde poliţia!

image
Justin Bieber, 24 de aniFoto: Profimedia

Pozele de cazier judiciar bagă în spaimă pe oricine! Chiar şi atunci când înfăţişează staruri de primă mărime, nu arată mai bine. Vedetele strălucitoare apar cu nişte mutre de tot râsul în pozele de la poliţie.

Nu este ceva rar ca mari staruri să încalce legea! Au fost arestate multe vedete de-a lungul timpului. Unele ajung şi la puşcărie, împreună cu infractori de rând. 

Un exemplu şocant a fost cel al marii actriţe italiene Sophia Loren (84 de ani), care a petrecut 17 zile la închisoare, în 1982, pentru că a întârziat să-şi plătească impozitele pe venit. Iniţial, actriţa a fost condamnată la 30 de zile de puşcărie, dar a fost eliberată mai devreme pentru bună purtare. Există însă numeroase alte exemple de staruri mai tinere care au ajuns pe mâna poliţiştilor pentru încălcarea legii. Să ne amintim mai întâi de celebrul cântăreţ canadian Justin Bieber (24 de ani), care are o avere de 265 milioane $. El a fost arestat în ianuarie 2014 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi curse ilegale. În pozele de la poliţie, starul se căzneşte să surâdă. Nu are nimic din strălucirea de pe scenă, dar pare arogant. Din fericire, după ce s-a însurat anul trecut cu fotomodelul Hailey Baldwin (22 de ani) s-a mai potolit. 

image
Reese Witherspoon, 42 de ani

Actriţa Reese Witherspoon (42 de ani) a fost arestată pentru comportament nepotrivit în 2013. Diva, cu o avere de 150 milioane $, a făcut un scandal monstru cu poliţia, când soţul său, Jim Toth, a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului. În pozele de la poliţie, Reese are o mutră spăşită, de nerecunoscut pentru fanii filmelor ei. 

image
Lindsay Lohan, 32 de ani

Actriţa Lindsay Lohan (32 de ani) a avut în mai multe rânduri probleme cu legea, pentru că se droga şi bea peste măsură. Ea a apărut de mai multe ori, buhăită şi urâţită, în poze de cazier. În 2010, când a fost arestată pentru conducere sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, actriţa cu o avere de 800.000 $ arăta ca o boschetară.

image
Paris Hilton, 37 de ani

Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton, Paris Hilton (37 de ani), care are o avere de 300 milioane $, e cochetă în orice situaţie. Nu a renunţat la luciul de buze nici în 2007, când a fost arestată pentru conducere cu permisul expirat. 

image
Mel Gibson, 63 de ani

Celebrul actor şi regizor Mel Gibson (63 de ani), cu averea de 425 milioane $, a avut şi el mai multe probleme cu legea. În 2006, a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului. Însă cel mai mare scandal în care a fost implicat a avut loc în 2011. La acea vreme, starul a fost acuzat de violenţă de fosta iubită, Oksana Grigorieva (48 de ani), şi a fost la un pas să ajungă la închisoare. În poza de la poliţie, starul are, totuşi, o faţă calmă. Nu ai crede că e un individ  brutal. 

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Lucrările pe Valea Oltului la structura DN7 în Sibiu Foto DRDP Brașov jpg
Jim Cantore a fost aproape de a fi lovit de un fulger png
image
image
image
image
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG