Kourtney Kardashian i-a îngrozit pe fani! Ce obiect înfricoșător a lăsat la vedere, în casă?

Kourtney Kardashian a postat o imagine pe rețelele de socializare, însă atenția internauților a fost atrasă imediat de un obiect descris ca fiind „înfricoșător”. Decorațiunea este, de fapt, un cadou pe care vedeta l-a primit din partea mamei ei, Kris, de Crăciun, în urmă cu trei ani.

Vedeta de televiziune în vârstă de 43 de ani continuă să stârnească numeroase controverse, chiar și fără să vrea! A postat o imagine pe Instagram Story, pentru a le arăta fanilor săi ținuta pe care o poartă în ziua respectivă: o jachetă de motociclist, o rochie, cizme negre și ochelari de soare asortați la întregul look.

S-ar putea să îți placă și: Metoda scandaloasă folosită de Kourtney Kardashian pentru a rămâne gravidă

kourtney kardashian jpg

Pe lângă reședința sa superbă din California, în fotografie se mai poate observa încă un detaliu care i-a distras pe câțiva fani: o păpușă înfricoșătoare veghea în capătul opus al holului, iar internauții au ajuns să compare decorațiunea cu celebra Anabelle, păpușa posedată de spirite rele, protagonista mai multor filme de groază.

Nu rata nici: Kourtney Kardashian, nuntă de lux în Italia: super iaht şi castel din secolul 16

Cadoul de Crăciun primit de Kourtney Kardashian, subiectul unei dezbateri pe internet

Fotografia a fost distribuită apoi pe Reddit, unde a stârnit numeroase întrebări despre obiect, care pare-a fi o păpușă din porțelan așezată pe un piedestal, în mijlocul unei cutii de sticlă. O persoană chiar a întrebat: „Ce naiba e în spatele ei, în colț?”, iar altul, oripilat, a scris: „Ce e cu statuia aia de sticlă din colț?”.

kourtney kardashian papusa jpg

Câțiva utilizatori ai site-ului au clarificat situația și au precizat, însă, că este vorba despre o păpușă animatronică, de la atracția „It's a Small World”, Disneyland, pe care Kris Jenner i-a făcut-o cadou fiicei sale de Crăciun, în anul 2019.

"Nu îmi pot imagina să cobor scările la miezul nopții cu chestia aia stând acolo. Aș avea un atac de cord", a scris o altă persoană despre decorațiunea vedetei. O persoană a scris: „Este atât de înfiorător. Nici măcar nu aș părăsi camera mea dacă ar trebui să trec pe lângă asta”. Un altul a spus: „Oamenii bogați sunt atât de ciudați”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png