Verigheta lui Kourtney Kardashian, cu mult mai ieftină decât inelul de logodnă

Nunta a trecut, dar Kourtney Kardashian şi Travis Barker fac în continuare paradă de imagini de la eveniment, iar cel mai recent, au publicat fotografii cu verighetele extrem de scumpe pe care le poartă acum, ca soţ şi soţie. Surpriza este că cele două bijuterii sunt cu mult mai ieftine decât inelul de logodnă.

Sora lui Kim Kardashian şi bateristul trupei Blink 182 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii pline de lux, în Portofino, Italia, în data de 22 mai. Dacă rochie strâmtă şi scurtă a lui Kourtney a fost pe buzele tuturor, încă nu se ştia cum arată verighetele cuplului. Recent, membra clanului Kardashian a satisfăcut însă dorinţa fanilor şi a publicat mai multe imagini cu inelele de cununie ale ei şi ale lui Travis.

Aşa arată verighetele lui Kourtney şi lui Travis
Aşa arată verighetele lui Kourtney şi lui Travis

Citeşte şi: Andreea Bănică și Kourtney Kardashian, rochii de mireasă similare!

Bijuteriile au fost făcute pe comandă, notează dailymail.co.uk, de aceeaşi creatoare care a realizat inelul de logodnă de 12 carate al lui Kourtney, Lorraine Schwartz. Atât sora lui Kim, cât .şi Travis au fost implicaţi în crearea inelelor.

În timp ce inelul de logodnaă a costat un milion de dolari, verighetele au fost mult mai ieftine. Ele ar fi fost în jur de 30.000 de dolari, în total, a estimate un expert în diamante, Neil Dutta.

Citeşte şi: Drama neștiută a lui Kourtney Kardashian! Vedeta a răbufnit pe Instagram și a spus totul fanilor

Kourtney Kardashian şi Travis Barker, trei nunţi în nici două luni

Kourtney Kardashian şi Travis Barker au avut parte de trei ceremonii cât se poate de diferite. Prima a avut loc la Las Vegas, în aprilie, chiar după ceremonia de decernare a Premiilor Grammy. Cei doi au spus "Da" în faţa unei sosii a lui Elvis Presely, iar la eveniment nu au participat nici măcar membrii familiilor. 

A urmat o nuntă în Santa Barbara, la o lună de la prima ceremonie. Kourtney a îmbrăcat, atunci, o rochie mulată şi scurtă, cu mânuşi şi un voal de mătase. La ceremonie au participat bunica ei, dar şi tatăl lui Travis, însă nici copiii pe care cei doi îi au din alte mariaje, nici surorile Kardashian nu au fost prezente. 

Kourtney, la nunta din Santa Barbara
Kourtney, la nunta din Santa Barbara

A treia nuntă a fost cea din Portofino, unde a venit toată familia lui Kourtney, dar şi cea a lui Travis. Mireasa a ales, din nou, o rochie atipică, scurtă, mulată, ca un corset, creată de casa Dolce and Gabbana. Mirele a purtat un costum clasic, tot al celebrului brand. Ceremonia a avut loc la Castello Brown, un castel care datează din secolul 16 şi care cere tarife piperate. Evident, asta nu a însemnat nimic pentru cuplu, care s-a distrat pe un iaht luxos şi a petrecut, cu invitaţii, până în zorii zilei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net