Cum arată un burger de la McDonald`s cumpărat în urmă cu 20 de ani VIDEO

Ultima actualizare:

    Burgerul şi-a păstrat forma vreme de 20 de ani Foto: Captură Youtube
Burgerul şi-a păstrat forma vreme de 20 de ani Foto: Captură Youtube

Chiar dacă aparent este un lucru impresionant, faptul că un produs alimentar îşi poate păstra forma după 20 ani ar trebui să ne dea de gândit.

Doi australieni pretind că sunt posesorii celui mai vechi burger din lume, pe care l-au cumpărat în urmă cu 20 de ani, scrie The Mirror.

Casey Dean şi Eduart Nitz aveau doar 14, respectiv 15 ani, atunci când au cumpărat burgerul, în 1995, de la un restaurant McDonald`s din Adelaide. Burgerul era pentru un prieten, care însă nu l-a mai mâncat, aşa că cei doi l-au păstrat timp de 20 de ani. Burgerul şi-a păstrat forma intactă, are brânză în el şi, aparent, încă arată bine pentru a fi mâncat.

”Suntem foarte siguri că este cel mai vechi burger din lume. A început că o glumă, i-am spus prietenului nostru că îi vom păstra burgerul, dar el nu a mai venit, iar până să ne dăm seama trecuseră 6 luni. Lunile au devenit ani, iar acum după 20 de ani, arată la fel ca în ziua în care l-am cumpărat, perfect conservat în ambalaj”, a povestit Casey Dean pentru aceiaşi sursă citată.

image
image
image
image
image
image
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
Regina Victoria   profimedia 0214206946 jpg
Autostrada 0 jpg
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
pensie jpg
ceapa freepik jpg
Juriul de la America s Got Talent
image
actualitate.net