Cum au fost afectaţi copiii Prinţesei Charlene de boala mamei. Decizia luată de Albert pentru a evita un stres suplimentar

Prințesa Charlene (43 de ani) se reface încă după o boală grea care a ținut-o departe de Monaco pentru șase luni de zile. Situația a fost atât de gravă, se pare, la finalul lui decembrie, încât familia regală din Monaco a decis ca cei doi copii ai ei, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, să facă școala de acasă, pentru a trece mai ușor peste ”situația stresantă”.

Charlene şi Albert, alături de Jacques şi Gabriella foto: AFP
Charlene şi Albert, alături de Jacques şi Gabriella foto: AFP

Prințesa Charlene s-a întors la Monaco, în noiembrie, după ce a petrecut șase luni în Africa de Sud din cauza unei infecții ORL, despre care însă nu se știu multe detalii. Starea sa s-a agravat însă și, la câteva zile după ce a revenit acasă, soția Prințul Albert a fost internată la o clinică.

La scurt timp, au povestit surse apropiate familiei regale, Albert a decis să îi retragă pe cei doi copii ai lor, Jacques și Gabriella, de la școală și să le pună tutori, pentru a evita un stres suplimentar pentru cei mici.

”Situația a fost atât de stresantă încât Albert i-a luat de la școală, iar acum fac lecții acasă. Chiar dacă cei mici de abia începuseră orele la o școală franceză private, în septembrie”, a declarat o sursă, potrivit marieclaire.co.uk.

Prinţesa Charlene a fost la un pas de moarte în Africa de Sud

Prințesa Charlene a fost nevoită să stea în Africa de Sud din mai până în noiembrie, în 2021, după ce a făcut o infecție serioasă la ureche, nas și gât. Ea a avut nevoie de mai multe intervenții și a putut reveni de abia în noiembrie la Monaco. A avut însă iar probleme de sănătate și a fost mutată la o clinică din afara principatului. Prințul Albert a explicat că soția sa suferă de ”extenuare profundă, fizică și psihică”.

”Revenirea ei a decurs bine în primele ore, dar a deveni evident că nu este bine. Este clar extenuată, fizic și emotional. Se simțea copleșită și nu a putut face față îndatoririlor oficiale și vieții de familie”, a declarat Albert, la aceea vreme.

O sursă din preajma familiei a declarat că Prințesa Charlene e bolnavă fizic, iar afecțiunea ei nu are legătură cu sănătatea ei mintală.

”Nu e drept că se scrie că ar avea probleme mintale sau emoționale. Nu știm ce familia regală nu vrea să spună că a fost la un pas de moarte în Africa de Sud. Nu a putut să mănânce nimic solid din cauza operațiilor, sigur că a slăbit enorm, aproape jumătate din greutatea pe care o avea”, a spus sursa.

Prințesa Charlene ar putea reveni la Monaco în câteva săptămâni, pentru a participa la sărbătorile închinate lui Sainte-Devote, sfântul patron al principatului. Festivitățile sunt foarte importante pentru familia regală din Monaco, iar Charlene nu a lipsit niciodată de la evenimente.

Prinţesa Charlene îşi creşte copiii după modelul Kate Middleton

Prințesa Charlene și Prințul Albert s-au căsătorit în 2011. În 2014, fosta înotătoare a adus pe lume gemeni: Prințul Jacques și Prințesa Gabriella.  Jo Austin, expert în educație, a dezvăluit că surse din jurul familiei susțin că cei doi părinți își cresc copiii împreună, dar o sarcină dificilă să ai grijă de gemeni.

”Charlene și Albert își cresc copiii împreună, ca o echipă, ceea ce e essential dacă ai gemeni. Charlene își crește copiii în văzul lumii și preferă să îi disciplineze în spatele ușilor închise. E greu să crești gemeni, pentru că există un obicei de a-I crește la fel, dar fiecare copil e diferit”, a explicat Jo Austin.

Experta a mai spus că Charlene se aseamănă mult lui Kate Middleton, în sensul că nu este de viță nobilă și nu a crescut în acest mediu. În plus, e o mama care are și îndatoriri regale și nu poate fi tot timpul cu copiii ei.

”Stilul lui Charlene e similar cu cel al membrilor Familiei Regale Britanice. Și ei au perioade lungi când nu sunt alături de copiii lor, pentru că au îndatoriri oficiale. Charlene e similară cu Kate Middleton. Ambele vin din afara sferei publice, așa că sunt nevoite să își crească copiii în medii diferite de cele în care au crescut ele. E foarte dificile să crești copii în sânul unei familii regale”, a concluzionat Jo Austin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net