Prințul Albert de Monaco are o idilă secretă? Despre cine este vorba

Prințul Albert de Monaco are o idilă secretă cu o italiancă, numită Simona Tagli, susține revista ”Oggi”. În acest timp, soția sa, prințesa Charlène, ar fi internată într-o clinică din Elveția, unde este tratată pentru epuizare fizică și mentală.

Prințul Albert, împreună cu soția și copiii, Foto: Instagram
Prințul Albert, împreună cu soția și copiii, Foto: Instagram

Prințul Albert de Monaco (63 de ani) are o idilă secretă cu o italiancă, numită Simona Tagli (57 de ani), fostă dansatoare și actualmente proprietara unui salon de coafură. Ei ar fi început să fie apropiați din anii 90, dar au păstrat o anumită distanță după ce prințul s-a angajat în relația cu Charlène. Însă ar fi păstrat tot timpul legătura unul cu altul, chiar și atunci când Charlène a devenit soția lui Albert, în 2011, și mama copiilor săi, prinții gemeni, azi în vârstă de 6 ani, Jacques și Gabriella, care vor moșteni tronul din Monaco.

Italianca neagă relația cu prințul

Simona Tagli spune că Albert de Monaco era foarte pasional în intimitate. ”Am fost foarte apropiați, dar după ce s-a căsătorit nu am mai avut vești de la el. Îmi pare rău pentru Charlène”, a declarat italianca. ”Ne-am cunoscut la o cină în Roma, în 1998 și pentru a ne întâlni am trecut de mai multe ori granițele. Am trăit momente minunate și încă simt afecțiune pentru el. Ceea ce m-a atras mai mult la el este contrastul dintre rolul său important în Monaco și modul infantil de a se comporta în viața privată. E un adevărat gentilom și un băiat foarte sensibil”, a mărturisit seducătoarea blondă.

Italianca Simona Tagli Foto: Instagram
Italianca Simona Tagli Foto: Instagram

Charlène, într-o clinică elvețiană

În timp ce prințul Albert de Monaco s-ar fi reapropiat în secret de Simona Tagli, soția sa, prințesa Charlène (43 de ani), ar fi internată într-o clinică din Elveția, unde costul îngrijirii sale se ridică la 130.000 de euro pe săptămână. Ea a fost internată în această clinică, în luna noiembrie, pentru diferite probleme medicale, care nu au fost date publicității în mod clar, la numai 11 zile după ce s-a întors din țara natală, Africa de Sud. Ea a stat în Africa de Sud aproape întreg anul, pentru a se recupera după o infecție la urechi, nas și gât. În prezent, Prințul Albert de Monaco ar avea o idilă secretă cu italianca Simona Tagli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net