Prințul Albert de Monaco are o idilă secretă? Despre cine este vorba

Prințul Albert de Monaco are o idilă secretă cu o italiancă, numită Simona Tagli, susține revista ”Oggi”. În acest timp, soția sa, prințesa Charlène, ar fi internată într-o clinică din Elveția, unde este tratată pentru epuizare fizică și mentală.

Prințul Albert, împreună cu soția și copiii, Foto: Instagram
Prințul Albert, împreună cu soția și copiii, Foto: Instagram

Prințul Albert de Monaco (63 de ani) are o idilă secretă cu o italiancă, numită Simona Tagli (57 de ani), fostă dansatoare și actualmente proprietara unui salon de coafură. Ei ar fi început să fie apropiați din anii 90, dar au păstrat o anumită distanță după ce prințul s-a angajat în relația cu Charlène. Însă ar fi păstrat tot timpul legătura unul cu altul, chiar și atunci când Charlène a devenit soția lui Albert, în 2011, și mama copiilor săi, prinții gemeni, azi în vârstă de 6 ani, Jacques și Gabriella, care vor moșteni tronul din Monaco.

Italianca neagă relația cu prințul

Simona Tagli spune că Albert de Monaco era foarte pasional în intimitate. ”Am fost foarte apropiați, dar după ce s-a căsătorit nu am mai avut vești de la el. Îmi pare rău pentru Charlène”, a declarat italianca. ”Ne-am cunoscut la o cină în Roma, în 1998 și pentru a ne întâlni am trecut de mai multe ori granițele. Am trăit momente minunate și încă simt afecțiune pentru el. Ceea ce m-a atras mai mult la el este contrastul dintre rolul său important în Monaco și modul infantil de a se comporta în viața privată. E un adevărat gentilom și un băiat foarte sensibil”, a mărturisit seducătoarea blondă.

Italianca Simona Tagli Foto: Instagram
Italianca Simona Tagli Foto: Instagram

Charlène, într-o clinică elvețiană

În timp ce prințul Albert de Monaco s-ar fi reapropiat în secret de Simona Tagli, soția sa, prințesa Charlène (43 de ani), ar fi internată într-o clinică din Elveția, unde costul îngrijirii sale se ridică la 130.000 de euro pe săptămână. Ea a fost internată în această clinică, în luna noiembrie, pentru diferite probleme medicale, care nu au fost date publicității în mod clar, la numai 11 zile după ce s-a întors din țara natală, Africa de Sud. Ea a stat în Africa de Sud aproape întreg anul, pentru a se recupera după o infecție la urechi, nas și gât. În prezent, Prințul Albert de Monaco ar avea o idilă secretă cu italianca Simona Tagli.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png