Cum au fost copiii ademeniți în McDonald’s-ul groazei înainte de atacul din Munchen

Ultima actualizare:

    Victimele din restaurantul McDonald's în care s-a desfășurat atacul ar fi fost ademenite acolofoto: Getty
Victimele din restaurantul McDonald's în care s-a desfășurat atacul ar fi fost ademenite acolofoto: Getty

Un adolescent în vârstă de 18 ani a făcut masacru într-un complex comercial din Munchen, vineri seară (22 iulie). Bărbatul, care are dublă cetățenie – germană și iraniană – a omorât nouă persoane și a rănit alte 21, după ce a deschis focul la întâmplare în mall-ul german Olympus și într-un restaurant McDonald’s din apropiere.

Printre persoanele decedate s-au numărat și copii și adolescenți, spun martorii. Se pare că aceștia nu s-ar fi aflat din întâmplare în localul respectiv, potrivit thesun.co.uk. Tinerii ar fi fost ademeniți acolo prin intermediul unei postări pe o rețea socială.

Atacatorul și-ar fi creat un profil fals de Facebook cu numele Selina Akim, sub acoperirea căruia s-a dat drept o tânără domnișoară. De pe contul respectiv, bărbatul ar fi publicat mesaje conform cărora cei care ar fi venit la McDonald’s-ul respectiv ar fi urmat să primească mâncare gratis. „Veniți astăzi la 16.00 la OEZ (restaurantul unde s-a desfășurat atacul, n.r.) micuților! Vă pot cumpăra ceva dacă vreți, dar nimic prea scump”, ar fi scris Selina Akim.

Deocamdată, informațiile nu au fost confirmate în mod oficial, fiind doar o ipoteză. Polițiștii au declarat că reclama de pe Facebook este doar „o parte a investigației cuprinzătoare pe care o conduc”. Nu se știe dacă atacul a fost unul terorist sau criminal, însă, potrivit thesun.co.uk, autoritățile investighează un videoclip unde atacatorul apare plângându-se că ar fi fost „batjocorit timp de șapte ani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net