Cum prepari cafeaua perfectă

Ultima actualizare:

Profesorul universitar Christopher Hendon de la Universitatea din Oregon a studiat de-a lungul carierei sale secretele de preparare a cafelei perfecte.

Hendon a descoperit că secretul gustului constă în folosirea apei dure (bogate în minerale) la preparare şi la modul de stocare a boabelor de cafea. Cafeaua proaspătă trebuie ţinută în frigider, măcinată şi folosită imediat. La fel de important este şi aparatul de măcinat (se recomandă unul cu lame) care toacă mărunt sub formă de pudră fină. După măcinare, puneţi în ceaşcă o lunguriţă cu vârf şi turnaţi peste apă fiartă. Lăsaţi-o la infuzat! Aportul de magneziu şi calciu din apa dură amplifică gustul şi savoarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
4 front poza mare jpg
cat 7032641 1280 jpg
natalia negru st  iosif dimitrie anghel jpg
Greseli de igiena dentara  Sursa foto Pixabay jpg
parlamentul romaniei jpg
lidl jpg
drum sofer masina1 jpeg
Rusia versus SUA FOTO SHUTTERSTOCK
image
actualitate.net
image
actualitate.net