Cum va arăta copilul lui Meghan Markle? Ce surpriză a avut Prințul Harry când i-a născut soția!

Ultima actualizare:

    Meghan Merkle, ducesa de Sussex a născut un băiețel la 6 maifoto: Guliver/Gettyimages
Meghan Merkle, ducesa de Sussex a născut un băiețel la 6 maifoto: Guliver/Gettyimages

O întrebare este pe buzele tuturor: cum va arăta băiatul prințului harry și al soției lui Meghan Markle? Care au fost primele cuvinte ale lui Harry când și-a ținut copilul la piept și evident: cu cine seamănă cel de al șaselea succesor la tronul Regatului Unit? La toate aceste întrebări a răspuns cu succes doctorul D’Lynn Waldron care a studiat trăsăturile fizionomice ale celor doi părinți și a realizat în premieră mondială portretul-robot al celui mai așteptat vlăstar din familia regală britanică.

”Este leit mama lui!”, asta ar fi spus Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, după ce și-a luat copilul în brațe. Însă până când cei doi tineri părinți vor fi de acord să facă publică prima fotografie cu odrasla lor, specialiștii în fizionomii au realizat în premieră un portret robot al copilului lui Harry și al soției lui de 37 de ani, fosta actriță din serialul ”Suits”, Meghan Markle. Doctorul D’Lynn Waldron a introdus date privind evoluția fizionomiei celor doi părinți într-un program de pe calculator, folosit inclusiv în criminalistică. Calculatorul a ținut cont de parametrii ochilor, sprâncenelor, genelor, nasului, urechilor și de expresiile faciale ale celor doi părinți. Rezultatul a fost uimitor! Bebelușul de 3,2 kilograme care s-a lăsat așteptat o săptămână de la soroc până să vină pe lume pare copia fidelă a tatălui său, moștenind inclusiv trăsăturile Prințesei Diana. Specialiștii cred că odată cu băiatul lui Harry, moștenitorii tronului britanic vor scăpa de coșmarul calviției și asta mulțumită bagajului genetic afro-american venit din partea mamei.

Conform specialiștilor așa va arăta copilul Prințului Harry și al lui Meghan. Două ipostaze: la naștere și re4spectiv la 1-2 ani
Conform specialiștilor așa va arăta copilul Prințului Harry și al lui Meghan. Două ipostaze: la naștere și re4spectiv la 1-2 ani

Copilul lui Meghan Markle și al lui Harry va semăna cu tatăl lui

Conform rezultatelor preliminare ale portretului-robot, bagajul genetic al lui Harry îi va cizela trăsăturile nou-născutului, acesta ajungând să se semene inclusiv cu Prințesa Diana la nas și gură. Bebelușul a venit pe lume luni, 6 mai, la ora 5.26. Conform reprezentanților Casei Regale britanice, Meghan a fost în travaliu timp de nouă ore. La căpătâiul ei au stat în permanență Harry și mama ei, Doria Ragland. Până să vorbească în public depsre copilul său, așa cum cere tradiția, Harry a reușit să doarmă doar două ore. Deși au planificat în cele mai mici detalii ca nașterea să aibă loc la Frogmore Cottage, Meghan Markle a fost nevoită să fie transportată de urgență la spitalul privat Portland, din Londra. O naștere aici costă peste 37.000 de lire sterline. Familia a ținut morțiș ca informațiile privind nașterea să fie secrete. Palatul Buckingham a confirmat că nu va oferi informații suplimentare după nașterea celui de al șaptelea succesor la tron.

Prințul Harry a văzut lumina zileiîn 1984, în Londra
Prințul Harry a văzut lumina zileiîn 1984, în Londra

Meghan Markle a intrat în travaliu în seara de duminică, 5 mai

Reprezentanții Palatului Buckingham au confirmat că Meghan Markle a intrat în durerile facerii încă de duminică seara. Conform unor surse citate de ”The Sun”, Meghan a născut natural după aproape nouă ore de chinuri. Aproape de miezul nopții ea i-a cerut lui Harry să o ducă la spital și au plecat în cea mai mare discreție însoțiți de agenții Scotland Yard, din serviciul de pază. A născut la răsăritul soarelui, la ora 5.26, însă știrea a fost făcută publică abia la ora 14.40 (Ora României 16.40). Doria Ragland, în vârstă de 62 de ani, nu s-a dezlipit nici o clipă de fiica ei după ce a născut.

Cătește și:

Cine vor fi nașii băiețelului lui Meghan Markle și al prințului Harry

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţii unui băieţel

Prințul Harry: ”Meghan Markle a vrut neapărat să nască acasă”

Emoționat până la lacrimi, Prințul Harry a recunoscut în fața camerelor de luat vederi că Meghan Markle și-a dorit enorm să nască acasă. Ultimul membru al Casei Regale britanice care s-a născut acasă, în Palatul Buckingham, a fost Prințul Edward în 1964. Însă situația nu a permis ca Meghan să își vadă visul cu ochii. Ea a născut la spitalul privat Portland, din Londra, dar inclusiv medicii de la spitalul Frimley Park, din apropiere de castelul Windsor au fost ținuți în alertă începând cu data de 29 aprilie. Meghan a amenajat un dormitor special pentru copil, zugrăvit în culori neutre, ecologice. La îndemnul mamei ei, Meghan a fost consiliată înainte de naștere de specialiști în aromaterapie, în hipnoză, masaj cu uleiuri speciale și tehnici yoghine de relaxare. Și asta pentru că Meghan a vrut să nu facă anestezie epidurală.

Destine unite, deși s-au născut la mii de kilometri distanță

Parințul Harry s-a născut în 1984, în aripa Lindo de la spitalul St. Mary din Paddington, Londra. Cu trei ani mai devreme, vedea lumina zilei în însoritul Las Vegas și Meghan Markle, fiind copilul mult dorit al Doriei Markle. Prințul și actrița s-au întâlnit în timpul unei vacanțe pe continentul african, la finele lui 2016 și începutul lui 2017 și în 2018 s-au căsătorit. În octombrie 2018 Harry a anunțat că vor avea un copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net