Cum văd copiii căsătoria gay VIDEO

image
Mai mullți copii au fost întrebați ce cred despre căsătoria între persoanele de același sex. Răspunsurile lor sunt cu adevărat uimitoare.Foto: captură video

Vineri (26 iunie) a fost o zi istorică pentru America. Curtea supremă a legalizat căsătoria gay în toate cele 50 de state americane. Cu această ocazie, prezentatorul Jimmy Kimmel (47 de ani) a luat cu asalt străzile și i-a întrebat pe copii ce cred despre căsătoria între persoanele de același sex.

Pentru că mai multe persoane nu sunt de acord cu căsătoria gay și își pun întrebeare „cum să le explic copiilor mei despre relațiile homosexuale”, Jimmy Kimmel a prezentat în emisiunea lui un interviu cu câțiva copii foarte isteți. Micuții au avut răspunsuri cu adevărat senzaționale și se pare că sunt mai toleranți și mai deschiși decât generațiile anterioare.

Copiii au dat răspunsuri uimitoare

Se pare că micuții înțeleg perfect ce înseamnă drepturile comunității LGBT (lesbiene, bisexuali, gay, transsexuali n.r) și sunt de acord cu căsătoria între persoanele de același sex.

"Se căsătoresc pentru că se iubesc și au o conexiune specială", a spus unul din copii. Nu toți au știut să răspundă. Cei mai mici au dat răspunsuri amuzante, una din fetițe se pare că nu a avut o discuție cu părinții ei pe această temă și a crezut că a fi gay înseamnă să îți rupi un picior. Un alt copilaș a spus că doi oameni ar trebui să se căsătorească după-amiaza. Un băiețel simpatic a spus că este de acord total cu căsătoria gay, dar că el nu se va însura vreodată, pentru că soțul sau soția are dreptul la jumătate din banii lui.

O altă fetiță a avut un răspuns inedit. A spus că pentru unii copii este greu să înțeleagă căsătoria între persoanele de același sex, dar pentru ea e ușor să înțeleagă acest lucru. Fetița a spus că există o singură condiție pentru ca doi oameni să aibă voie să se căsătorească: să fie adulți. Copilașii s-au pus de acord asupra faptului că dacă doi oameni se iubesc, ar trebui să aibă dreptul să se căsătorească, indiferent de orientarea sexuală pe care o au.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
BeFunky collage (22) jpg
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
DN73C drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Tigveni Argeș Foto Google Maps jpg
image
image
image
image
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png