De 20 de ani îşi aşteaptă iubita să vină la întâlnire

image
Taiwanezul nu se dezlipeşte de locul de întâlnire

Incredibil, dar adevărat! Ah Ji, un bărbat din Taiwan, îşi aşteaptă iubita la locul de întâlnire de 20 de ani. Familia îl imploră să vină acasă, dar el nici nu vrea să audă. Speră că aceasta va veni până la urmă.

Mare este grădina lui Dumnezeu! Povestea taiwanezului Ah Ji, de 47 de ani, a înduioşat întreaga lume. De două decenii aşteaptă venirea iubitei în gara oraşului Tainan, care are peste 1,8 milioane de locuitori. Stă cu o valiză lângă el şi nu se dezlipeşte de locul în care femeia visurilor lui i-a promis acum 20 de ani că va veni. Se holbează cu disperare la fiecare persoană de sex feminin care trece, în speranţa că e ea.

Nădăjduieşte că încăpăţânarea lui de a o aştepta la nesfârşit o va convinge pe ingrata care i-a dat “ţeapă” să vină. Ah Ji e convins că iubita va auzi de el şi îşi va face apariţia. Este atât de distrus sufleteşte, încât a renunţat să aibă un acoperiş deasupra capului. Nu a vrut să explice nimănui dacă s-a iubit cu cea pe care o aşteaptă sau nu. Este posibil ca femeia să nu fi venit chiar la prima lor întâlnire.

Părinţii sunt distruşi de faptul că fiul lor şi-a ratat viaţa. De 20 de ani nu a mai venit acasă, a abandonat serviciul şi tot ce avea. Trăieşte din mila celor care trec prin gară. Lucrătorii sau pasagerii îi dau de mâncare. Câteva rude îi aduc haine curate de schimb.

Angajaţii din serviciile sociale au încercat să-i găsească un adăpost, însă a refuzat cu îndârjire să plece. L-au dus la spital cu forţa, dar a fugit de acolo şi s-a postat din nou la locul de întâlnire de la gară.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Alec Baldwin
pacient spital
image
image
image
image
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg