De 20 de ani îşi aşteaptă iubita să vină la întâlnire

Ultima actualizare:

    Taiwanezul nu se dezlipeşte de locul de întâlnire
Taiwanezul nu se dezlipeşte de locul de întâlnire

Incredibil, dar adevărat! Ah Ji, un bărbat din Taiwan, îşi aşteaptă iubita la locul de întâlnire de 20 de ani. Familia îl imploră să vină acasă, dar el nici nu vrea să audă. Speră că aceasta va veni până la urmă.

Mare este grădina lui Dumnezeu! Povestea taiwanezului Ah Ji, de 47 de ani, a înduioşat întreaga lume. De două decenii aşteaptă venirea iubitei în gara oraşului Tainan, care are peste 1,8 milioane de locuitori. Stă cu o valiză lângă el şi nu se dezlipeşte de locul în care femeia visurilor lui i-a promis acum 20 de ani că va veni. Se holbează cu disperare la fiecare persoană de sex feminin care trece, în speranţa că e ea.

Nădăjduieşte că încăpăţânarea lui de a o aştepta la nesfârşit o va convinge pe ingrata care i-a dat “ţeapă” să vină. Ah Ji e convins că iubita va auzi de el şi îşi va face apariţia. Este atât de distrus sufleteşte, încât a renunţat să aibă un acoperiş deasupra capului. Nu a vrut să explice nimănui dacă s-a iubit cu cea pe care o aşteaptă sau nu. Este posibil ca femeia să nu fi venit chiar la prima lor întâlnire.

Părinţii sunt distruşi de faptul că fiul lor şi-a ratat viaţa. De 20 de ani nu a mai venit acasă, a abandonat serviciul şi tot ce avea. Trăieşte din mila celor care trec prin gară. Lucrătorii sau pasagerii îi dau de mâncare. Câteva rude îi aduc haine curate de schimb.

Angajaţii din serviciile sociale au încercat să-i găsească un adăpost, însă a refuzat cu îndârjire să plece. L-au dus la spital cu forţa, dar a fugit de acolo şi s-a postat din nou la locul de întâlnire de la gară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net